U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Spieringweg 468 VIJFHUIZEN

Huurprijs € 4.000 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Villa
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 250 p/m
Bouwjaar  :  1991-2000
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  592 m²
Inpandige ruimte  :  96 m²
Externe bergruimte  :  134 m²
Perceeloppervlakte  :  9.012 m²
Inhoud  :  1.750 m³
Totaal aantal kamers  :  11
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, berging, provisieruimte, wasruimte
Omschrijving:
(ENGLISH TEXT BELOW)
Zeer centraal gelegen royale en luxe vrijstaande villa (ca. 600m²) met binnenzwembad groot perceel eigen grond. Deze villa heeft een fraai perceel rondom (totaal ca. 9.012m²) voorzien van royale oprijlaan, dubbele garage en vrijstaande binnen paardenstallen. De fraai aangelegde tuin rondom biedt optimale privacy voor de bewoners van deze luxe villa. De tuin is voorzien van diverse terrassen, dierenverblijf en speel-/grasvelden met verharde wandelweggetjes rondom de woning.

De villa beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers, royale woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, garage, kantoorruimte en tuinkamer met binnenzwembad voorzien van kleed- en doucheruimten. De ruimten zijn verdeeld over een hoofdverblijf en gastenverblijf in de woning. De woning is uitstekend onderhouden en voorzien van alle comfort.

De woning is uitstekend gelegen in Vijfhuizen direct nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Haarlem. In de directe omgeving vindt u het Haarlemmermeerse bos, de golfclub, scholen, supermarkt, diverse winkels en sportgelegenheden.
Bushalte R-net op loopafstand; met deze bus die om de 6 minuten rijdt stapt u na 13 minuten uit in Haarlem Centrum en binnen korte tijd op Schiphol. Met uitvalswegen nabij bent u in slechts 15 autominuten in Haarlem, Amsterdam of Schiphol.

Deze villa is absoluut uw bezichtiging waard!

Voor een globale maatvoering en indeling zie de plattegronden.

VERHUUR GEGEVENS
Oplevering kan per direct
Waarborgsom 2 maanden huur
Huurprijs te vermeerderen met servicekosten en nutsvoorzieningen.
Servicekosten voorschot € 250,- per maand excl. nutsvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN
Woonoppervlakte ca. 592m², perceeloppervlakte van ca. 9.012m². Inhoud ca. 1.800m³
Luxe en zeer complete vrijstaande villa op royaal perceel
Hoofdverblijf en gastenverblijf / woonruimte au pair, woonkeuken, tuinkamer, binnen zwembad, dubbele garage, en paardenstallen.
Energielabel B
Zeer goed verzorgde tuin rondom met mooie beplanting, veel privacy en beregeningsinstallatie
Berging t.b.v. tuinkussen en tuinmeubelen
Volledig omheinde tuin
Zeer degelijk en uitstekend onderhouden
Centrale stofzuiginstallatie, elektrische zonnewering, alarm, video beveiligingssysteem en (deels) airconditioning
Van alle moderne gemakken voorzien.
Terras met afdak voorzien van echt glas
Kozijnen geheel voorzien van dubbel glas
Verwarming middels CV-gas Nefit Topline ca. 2000 en CV-gas Nefit Ecomliner ca. 2000, laatste onderhoud 2016
Elektra 8 groepen, kookgroep (inductie), aardlekschakelaar, groepen garage

INDELING
Parterre:
Entree, ruime hal met garderobe, toilet, lift en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer (ca. 74m²) met openhaard en openslaande deuren naar de tuin en de woonkeuken (ca. 51m²).
De woonkeuken is voorzien van luxe keuken met diverse inbouwapparatuur (5 pits inductie kookplaat, vaatwasser, dubbele spoelbak, twee ijskasten, vriezer, oven en magnetron), eetgedeelte in erker met zicht op de royale tuin. De woonkeuken beschikt over een overdekt en verwarmd terras.
Bijkeuken /tussenruimte met schoonmaakkast, tweede entree, dubbele garage (ca. 54m²) met twee garagedeuren en vliering, kantoorruimte en trapopgang naar eerste verdieping.
Tuinkamer (ca. 59m²) voorzien van elektrisch te openen puien naar terrassen, toilet, tweede keuken, toegang tot binnenzwembad (ca. 10x5m) met elektrisch afdekscherm, jetstream, whirlpool en twee bad-/kleedkamers.

Eerste verdieping (hoofdbebouwing):
Overloop, drie slaapkamers met vaste kasten, waarvan één voorzien van inloopkast, badkamer (toegankelijk vanuit hal en grote slaapkamer, toegang tot zolder middels Vlizo trap. De badkamer is in te delen in twee delen, één deel is voorzien van dubbele wastafel en ligbad, het andere deel is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet.
Eerste verdieping (gastenverblijf):
Overloop met CV opstelling, toegang tot twee slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel en douche.

Buitenruimte:
Royale voortuin met oprijlaan en parkeerplaats voor meerdere auto's, toegang tot dubbele garage, tuin rondom fraai aangelegd, vrijstaande paardenstallen/berging/werkplaats, diverse (zonne)terrassen met beschutte ligging. De tuin is prachtig aangelegd en heeft altijd zon- en schaduwplekken en volledige privacy. Diverse water- en elektra voorzieningen aanwezig.
De paardenstallen (ca. 100m²) en weide zijn tevens bereikbaar via separate entree aan de zijkant van het perceel, inclusief parkeermogelijkheid voor paardentrailer.

ENGLISH TEXT

SPIERINGWEG 468 Rent € 4,000, - per month
VIJFHUIZEN Service costs € 250, - per month excluding utilities

Luxurious villa, centrally located and spacious (approximately 600m²) with indoor pool and large garden. This villa on a spacious plot (total approximately 9,012m²) has a large driveway, double garage and detached horse stables. The beautifully landscaped garden around the house provides optimal privacy for the residents of this luxury villa. The garden has various terraces, animal shelters, playgrounds and lawns with paved walkways.

The villa has 5 bedrooms, 2 bathrooms, spacious living room, eat-in kitchen, utility room, garage, office space and garden room with indoor pool equipped with changing- and shower rooms. The rooms are divided between a main residence and guest accommodation in the house. The house is well maintained and equipped with every comfort.

The house is ideally located in Vijfhuizen, just off the main road to Amsterdam, The Hague and Haarlem. In the close proximity you will find a forest, the golf club, schools, supermarket, various shops and sports facilities.
Bus stop R-net within walking distance; With this bus which stops every 6 minutes, you can reach Schiphol in a short time and the centre of Haarlem is just 13 minutes away. By car you can reach Haarlem, Schiphol and Amsterdam in only 15 minutes.

This villa is definitely worth your visit!

For a global size and layout see the floor plans.

RENTAL DATA
Immediately available
Deposit: 3 months rent
Rent will be increased with service charges € 250,- /month and utilities

PARTICULARS
Living area 592m², plot area of approximately 9,012m². Capacity approximately 1,750m³
Luxury and very complete villa on spacious plot
Main residence and guesthouse / room au pair, eat-in kitchen, garden room, indoor pool, double garage, and horse stables.
Energy certificate B
Very well maintained garden around with beautiful plantation, lots of privacy and sprinkler system
Storage for garden furniture
Gated estate
Central vacuum system, electric sunshade, alarm, video security system and (partly) air conditioning
Provides all modern conveniences.
Covered terrace with patio heater
CV-boiler Nefit Topline (2000) and Nefit Ecomliner (2000), last maintenance 2016
Elektra 8 groups, cooking group (induction), trip switch, separate groups garage

Lay out
Ground floor:
Entrance, hall with wardrobe, toilet, elevator and stairs to the first floor. From the hall you have access to the living room (approx. 74m²) with fireplace and patio doors to the garden and the eat-in kitchen (approx. 51m²).
The eat-in kitchen is equipped with luxury kitchen equipment (induction hot plate for 5 pans, dishwasher, double sink, two refrigerators, freezer, oven and microwave), dining area in bay window with view on the garden. The living room has an covered terrace with patio heater.
Utility room / room with cleaning cabinet, second entrance, double garage (approx. 54m²) with two garage doors and loft, office space and staircase to first floor.
Garden room (approx. 59m²) with electrically open sliding doors to terraces, toilet, second kitchen, indoor swimming pool (approx. 10x5m) with electric cover, jet stream, whirlpool and two bath / changing rooms.

First floor (main building):
Landing, three bedrooms with fitted wardrobes, one with walk-in closet, bathroom (accessible from hall and master bedroom, access to attic. The bathroom is divided into two parts, one part is provided with two sinks and a bath, the other part has a single sink, walk in shower and toilet.
First floor (guesthouse):
Landing with cv-boiler installation, two bedrooms, bathroom with double sinks and shower.

Outdoor space:
Spacious front yard with driveway and parking for multiple cars, access to double garage, beautifully landscaped garden, detached horse stables / storage / workshop, various (sun) terraces. The garden is beautifully landscaped and always has sun and shade areas and full privacy. Various water and electricity facilities available.
The horse stables (approx. 100m²) and horse field are also accessible via separate entrance on the side of the plot, including parking for the horse trailer.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: www.skmakelaars.nl