U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Wakkerstraat 18 D AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Maisonnette
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1898
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  110 p/mnd
Woonoppervlakte  :  100 m²
Inhoud  :  292 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, berging, overloop, wasruimte
Omschrijving:
FRAAI GERENOVEERD EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT (mogelijkheid tot 4 kamers) MET EEN ZONNIG TERRAS EN PRACHTIG UITZICHT OVER AMSTERDAM!

Centraal gelegen in een van de mooiste en rustigste delen van het karakteristieke Watergraafsmeer prachtig appartement van circa 100m². Het appartement is gelegen op de 3e etage en 4e etage van een kleinschalig complex en heeft een heerlijk lichte en ruime woonkamer met een moderne half open keuken. Op de bovenste etage bevinden zich nu 2 slaapkamers, een badkamer en een ruim zonnig terras wat echt een pluspunt is van deze woning. Op de 3e etage is het creeren van een 3e slaapkamer mogelijk (zie de optie plattegrond).

De Wakkerstraat is een mooie en rustige straat in het gezelligste deel van het gewilde Oost-Watergraafsmeer. In de straat staan vele prachtige panden uit begin 1900. Om de hoek vind je diverse winkels, supermarkten, cafés en restaurants, en op steenworp afstand ligt het nieuwe winkel/woongebied Oostpoort. De straat ligt tussen de pittoreske Ringdijk en het mooie Park Frankendael met restaurants 'de Kas' en 'Merkelbach' en de maandelijkse Pure Markt. Goede scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten treft u ook in de nabije omgeving aan. In 10 minuten fiets je naar het centrum van Amsterdam. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en snelwegen A2, A9 en A10.

ALLE BIJZONDERHEDEN OP EEN RIJ
Oplevering in overleg te bepalen
Notaris keuze koper
Elektra 6 groepen + aardlekschakelaar
Prachtig gerenoveerd appartement met L-vormige woonkamer
Moderne half open keuken met diverse inbouwapparatuur
Derde slaapkamer eenvoudig te creeren
Ruime maatvoering van circa 100m², inhoud circa 292m³ (volgens branche brede meetinstructies)
Voor exacte maatvoering zie plattegronden en meetrapport
Zonnig dakterras op het noordwesten met prachtig uitzicht over Amsterdam
Verwarming en warmwater d.m.v. CV ketel, laatst onderhouden in 2017
Actieve en gezonde VVE, servicekosten per 2018 €110,40 per maand
Gelegen op eigen grond

INDELING
Parterre, entree met vaste trap naar 3e etage.
3e etage, entree met meterkast, intercom, ruim toilet met wastafel en separate ruimte voor de wasmachine aansluiting, fraaie openslaande deuren naar de royale L-vormige woonkamer met eiken houten vloer, veel bergruimte, dakramen en half open moderne keuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast, vaste trap naar zolder etage.

4e etage, ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het zonnige dakterras gelegen op het noordwesten, toegang tot 2e slaapkamer, badkamer welke voorzien is van een radiator, een wastafel, een zwevend toilet en een douche.

BUITENRUIMTE:
Heerlijke zonnig terras gelegen op het noordwesten met houten vlonders waar u prachtig uitzicht heeft over Amsterdam en waar u heerlijk tot eind van de middag kunt genieten van de zon!

---------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH VERSION

BEAUTIFULL RENOVATED AND LIGHT 3-ROOM APARTMENT (OPTION TO 4 ROOMS) WITH A SUNNY TERRACE AND A BEAUTIFUL VIEW OVER AMSTERDAM!

Centrally located in one of the most beautiful and quietest parts of the characteristic Watergraafsmeer beautiful apartment, approximately 100m². The apartment is located on the 3rd floor and 4th floor of a small complex and has a lovely light and spacious living room with a modern semi-open kitchen. On the top floor there are now 2 bedrooms, a bathroom and a spacious sunny terrace which is really a plus of this property. On the 3rd floor, the creation of a 3rd bedroom is possible (see the floor plan option).

The Wakkerstraat is a beautiful and quiet street in the most cozy part of the popular East Watergraafsmeer. In the street are many beautiful buildings from the beginning of 1900. Around the corner you will find various shops, supermarkets, cafes and restaurants, and the new shopping / residential area Oostpoort is very nearby. The street lies between the picturesque Ringdijk and the beautiful Frankendael Park with restaurants 'the Kas' and 'Merkelbach' and the monthly Pure Market. Good schools, childcare and sports facilities are also available in the surrounding area. In 10 minutes you ride to the center of Amsterdam. The property is very central to the center of Amsterdam, Amstelveen, Schiphol and the A2, A9 and A10 motorways.

THE DETAILS
Notary of choice buyer
Electra 6 groups
Beautifully renovated apartment with L-shaped living room
Modern semi-open kitchen with various appliances
Third bedroom easy to create
Spacious size of approximately 100m², content about 292m³ (according to industry wide measurement instructions)
For exact dimensions, see plans and measurement report
Sunny roof terrace on the northwest with beautiful view over Amsterdam
Heating and hot water by means of central heating, last maintained in 2017
Active and healthy owners association, service charge per 2018 € 110.40 per month

LAYOUT
Ground floor, entrance with staircase to 3rd floor.

3rd floor, entrance with meter cupboard, intercom, spacious toilet with washbasin and separate space for the washing machine connection, nice doors to the spacious L-shaped living room with oak wood floor, lots of storage space, skylights and half open modern kitchen with a 4-burner gas hob, extractor hood, combi oven / microwave, dishwasher and fridge.

4th floor, spacious bedroom with patio doors to the sunny roof terrace located on the northwest, access to 2nd bedroom, bathroom equipped with radiator, sink, toilet and shower.

OUTDOOR SPACE:
Lovely sunny terrace located on the northwest where you have a beautiful view of Amsterdam and where you can enjoy the sun until the end of the afternoon!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: www.skmakelaars.nl