U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525
Ervaringen klanten

Ervaringen klanten

Een hele fijne samenwerking
Een zeer betrokken makelaarskantoor. Iedereen op het kantoor is op de hoogte van elkaar, dus je wordt altijd en door iedereen goed geholpen en ontvangen. De begeleiding is goed. Elke vraag mag en wordt deskundig en vriendelijk beantwoord. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en willen het beste voor je.

Oprechte en betrouwbare makelaar
De eerste ontmoeting met Pieter Kooijmans gaf al een heel vertrouwd en betrouwbare indruk. Mede door de manier van uitleggen van het voor mij nieuwe Amsterdamse biedsysteem, de beoordeling van mijn appartement, de voor en tegen punten werden oprecht verteld, het opstellen van de brochure en het onder woorden brengen van de sfeer van de woning zijn bijzonder te noemen. De gehele presentatie van de woning was heel goed. De manier waarop de bezichtigingen werden gepland, het aantal kijkers en de uitleg van dit kantoor spreekt hun professionaliteit uit. Binnen 2 weken was de koper gevonden en de benodigde stukken door beide partijen getekend. De medewerkers op het kantoor van Van der Schaaf & Kooijmans zijn zeer ter zake kundig alle vragen die ik had werden direct en vriendelijk beantwoord. De toekomstige koper wilde een aantal keren de woning nogmaals betreden hiervoor werd telkens bij mij om toestemming gevraagd. Mede hierdoor werd mijn eerste indruk die ik van Makelaars kantoor Van der Schaaf & Kooijmans had bevestigd. Mocht ik in de toekomst weer een woning willen kopen dan zal ik zeker weer zaken doen met Van der Schaaf & Kooijmans. Ik wil hen dan ook van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een oprechte en betrouwbare makelaar.

Een hele fijne makelaar
Zeer deskundig en professioneel. De rest van de collega's staan ook voor je klaar en zijn zeer behulpzaam. Als klant ben je daar echt een koning. Ze denken echt met je mee en doen hun uiterste best.

Luisteren goed
Wij hebben zeer goede ervaringen met Van der Schaaf en Kooijmans. Goed luisteren naar onze wensen, meedenken over het juiste aanbod, de deskundigheid en het reële advies bij de bezichtigingen, springen er wat mij betreft bovenuit. De vriendelijkheid en rust van Giel en zijn team maken het plaatje compleet.

Uitstekend makelaarskantoor
Uitstekend makelaarskantoor De makelaars zijn deskundig, erg prettig in de omgang en zorgen voor een goede begeleiding van verkoopadvies tot uiteindelijke verkoop. De binnendienst is zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar en pro-actief.

Snelle service!
Zeer verzorgde presentatie. Een kantoor waar "afspraak" ook daadwerkelijk afspraak is. Alle lof voor deze gedreven en vakkundige makelaars. Aanrader.

Een prima makelaar
Niets op aan te merken. 15 jaar geleden ons vorige huis verkocht tot volle tevredenheid. En nu weer voor ons aangekocht en verkocht. Alles ging zoals je hoopt. Geen omkijken naar nodig. Pieter, Steve en de medewerk(st)ers op kantoor, bedankt!

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen