U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525
Ervaringen klanten

Ervaringen klanten

Met zo'n makelaar kan je lezen en schrijven
Als je binnen 1 week na plaatsing op Funda 8 bezichtigingen hebt en zelfs 's avonds het eerste onderhandelbare bod binnen hebt is dat meer dan perfect.. Uiteindelijk werd 3 dagen later het definitieve bod verkregen. In een bijzonder hoog tempo werd deze verkoop afgewikkeld. Het kantoor van der Schaaf & Kooijmans heeft perfect werk geleverd. 3 x G. Giel, Goed Gedaan.

Mooie foto’s en goed verhaal
Hebben een reële prijs opgegeven en verder goed hun best gedaan. Mooie foto's goed verhaal, en de kopers ook goed ingelicht over hoe of wat.

Weinig poespas
Eerlijke makelaar, die het beste met zijn klant voor heeft. Veel kennis van de lokale markt en het taxeren van aankoop objecten.

Luisteren goed
Wij hebben zeer goede ervaringen met Van der Schaaf en Kooijmans. Goed luisteren naar onze wensen, meedenken over het juiste aanbod, de deskundigheid en het reële advies bij de bezichtigingen, springen er wat mij betreft bovenuit. De vriendelijkheid en rust van Giel en zijn team maken het plaatje compleet.

Denken goed mee en handelen snel
Prettige en snelle communicatie over de aankoop van een pand dat ik op het oog had. Altijd open en eerlijk. Is snel gegaan. Ik zou er zeker weer zaken mee doen. Overigens geldt dit ook met de inhouse hypotheekadviseur. Die heeft op de dag van tekening van een offerte een andere offerte aangevraagd bij een andere instantie die de dag ervoor een gunstigere hypotheek in de markt bracht. Een adviseur die met je meedenkt, helemaal top!

Goed geholpen
In korte tijd veel woningen bekeken, afspraken en communicatie verliepen vlot. Makelaar voelde mijn wensen goed aan. Erg goed geholpen door binnendienst en tevens het gehele hypotheektraject.

Ervaren en professioneel
Wij hebben SK makelaars als zeer ervaren en professioneel ervaren. Je krijgt een eerlijke, oprechte opinie en prijsinschatting. Daarnaast verloopt de communicatie ook zeer prettig en doen ze hard hun best voor je. We zijn erg blij met deze makelaar.

Professionals
Van begin tot het eind van het proces hebben wij te maken gehad met professionals. Vriendelijkheid en zakelijkheid perfect in balans.

Bookmark and Share

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen