U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Blinkertpad 5 . Haarlem

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  145 m²
Opp terrein  :  18.711 m²
Bouwjaar  :  1964
Perceeloppervlakte  :  18.711 m²
Omschrijving:
Blinkertpad 5 te Haarlem

Perceel grond van totaal ca. 18.711m² gelegen aan het Blinkertpad, naast de Westelijke Randweg en het Houtmanpad.

Op het perceel is een klein agrarisch gebouw gelegen wat tot het perceel behoort. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 145m² BVO.

Er is een bouwvlak op het perceel aanwezig voor het bouwen van bedrijfsgebouwen. De oppervlakte van het bouwperceel bedraagt ca. 3.555m² en de maximale bouwhoogte 6 meter.

De bestemming is Agrarische doeleinden met landschappelijke waarde met recreatief medegebruik en maximaal 100m² van het bouwperceel ten behoeve van het aan particulieren te koop aanbieden van uitsluitend die agrarische producten die op het betreffende bedrijf zijn geproduceerd.

Er loopt thans een slootje van de Brouwersvaart naar het gebouw.
In de directe omgeving van het perceel zijn gelegen Woonzorgcentrum De Blinkert, een kinderdagverblijf en een basisschool.

Er zijn diverse terreinverhardingen en (mogelijk) verouderde drainage systemen aanwezig.

Van toepassing zijn de verkoopvoorwaarden en clausules zoals opgenomen in de projectinformatie. Deze is op aanvraag beschikbaar.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Oudeweg 8E, 2031 CC Haarlem
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@bedrijfslocatie.nl
Internet: https://www.bedrijfslocatie.nl