U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Hoofdweg 1370 Nieuw-Vennep

Huurprijs € 1.995 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1951
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  175 m²
Inhoud  :  500 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Zuidoost, 5 x 5 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
ROYALE HALF VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS GELEGEN DIRECT NABIJ HET CENTRUM EN SCHIPHOL!

FOR ENGLISH INFORMATION, SEE BELOW

Op een prachtige locatie aan de Hoofdvaart gelegen, goed onderhouden, royale half vrijstaande woning met een karakteristieke uitstraling en een woonoppervlak van circa 175m², 4 slaapkamers op de 1e etage, een royale woonkamer van circa 100m² met zithoek en ruime open keuken met sfeervol eetgedeelte met binnen BBQ en bijkeuken waarin de droger en wasmachine opstelling.

De stijlvolle living heeft een prettige indeling met een zit- en eetgedeelte. De schuifpui in het eetgedeelte maken het dat je direct contact hebt met buiten! Zo maak je op een zomerse dag het terras, met aangrenzende tuin, tot een groen verlengstuk van de living.

De woning ligt zeer centraal aan de Hoofdvaart, op loopafstand van het winkelcentrum met diverse supermarkten en winkels en diverse scholen. Nieuw-Vennep is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer, zo beschikt Nieuw-Vennep over een NS-station en aansluiting op busverbinding R-Net. Hiermee zijn Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en Schiphol zeer goed te bereiken. Hoofddorp en Haarlem beschikken beide over een internationale school.

HUURVOORWAARDEN
Oplevering per direct beschikbaar
Alleen GEMEUBILEERDE verhuur (inventarislijst aanwezig)
€250,- vergoeding per maand voor gas / water / elektra / tv en internet
Waarborgsom 2 maanden huur
Huurovereenkomst voor minimaal een jaar en maximaal twee jaar
Verhuur onder voorbehoud ballotage mede na inzage inkomensgegevens
Bewonersclausule van toepassing

INDELING
Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet met fontein. Ruime woonkamer met open haard, eetgedeelte en prachtig uitzicht over de Hoofdvaart. Vanuit de woonkamer toegang tot de grote open woonkeuken met kelder en bijkeuken. Nette keuken met diverse inbouwapparatuur, o.a. een koelkast, keramische 5-pitskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en unieke eettafel met ingebouwde binnen BBQ. Bijkeuken met CV ketel en wasmachine/droger opstelling en spoeltafel. Vanuit de bijkeuken en tuinkamer toegang tot het terras en de tuin.

1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan één met vide en één met extra slaapetage, nette badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels. Apart toilet met fontein.

BUITENRUIMTE
Heerlijk zonnig terras gelegen op het zuidoosten met achterom, ruime voortuin. Parkeren is vrij en kan direct voor de deur.


ENGLISH

ROYAL SEMI-DETACHED HOUSE WITH 4 BEDROOMS LOCATED NEAR THE CENTER AND SCHIPHOL!

On a beautiful location, well maintained, spacious semi-detached house with a characteristic look and a living area of approximately 175m², 4 bedrooms on the 1st floor, a spacious living room of approximately 100m² with sitting area and spacious open kitchen with atmospheric dining area with inside BBQ and utility room in which the dryer and washing machine setup.

The stylish living room has a pleasant layout with a seating and dining area. The sliding doors in the dining area make it that you have direct contact with the outside! So on a summer day you can make the terrace, with adjoining garden, a green extension of the living room.

The house is centrally located on the Hoofdvaart, within walking distance of the shopping center with various supermarkets and shops and various schools. Nieuw-Vennep is easily accessible by car and public transport, so Nieuw-Vennep has an NS station and a connection to the R-Net bus service. This makes it very easy to reach Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam and Schiphol. Hoofddorp and Haarlem both have an international school.

RENTAL CONDITIONS
Available immediately
Only FURNISHED rental (inventory list available)
€ 250, - per month for gas / water / electricity / tv and internet
Deposit 2 months rent
Rental agreement for a minimum of one year and maximum of two years
Rental subject to ballotage, also after inspection of income data
Resident clause applies
No pets allowed

LAYOUT
Ground floor: entrance hall with meter cupboard and toilet with fountain. Spacious living room with fireplace, dining area and beautiful view over the Hoofdvaart. From the living room access to the large open kitchen with cellar and utility room. Neat kitchen with various appliances, including a refrigerator, ceramic 5-burner stove, extractor fan, microwave and unique dining table with built-in BBQ. Utility room with boiler and washer / dryer setup and sink. From the pantry and garden room access to the terrace and the garden.

1st floor: landing, three bedrooms, one with loft and one with extra sleeping floor, neat bathroom with bath, shower and double sinks. Separate toilet with fountain.

OUTDOOR SPACE
Lovely sunny terrace located on the southeast with back entrance, spacious front garden. Parking is free and can be done right outside the door.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl