U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Maerten van Heemskerckstraat 25 D2 HAARLEM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 35 p/m
Bouwjaar  :  1913
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  35 p/mnd
Woonoppervlakte  :  145 m²
Inhoud  :  400 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
UNIEK WONEN IN KLEVERPARK
[English description below]

Gemoderniseerde loft (2017) met dakterras in een industrieel gebouw in een oase van rust op 5 minuten lopen van Haarlem CS. Op zoek naar een ruim, gelijkvloers en volledig gerenoveerd appartement met 2 grote slaapkamers, ruime woonkamer, heerlijk terras en wijds uitzicht? Kom kijken naar dit uitzonderlijke appartement.

Licht en comfortabel 4-kamer appartement van ca. 145m² met industriële uitstraling gelegen in het unieke, privé Hof van Heemskerck. Het appartement is gesitueerd in een oude fabriek en heeft nog de oorspronkelijke stalen balkconstructie in zicht. De woning biedt binnen veel leefruimte, heeft een heerlijk dakterras en biedt volop privacy. Vanuit de woonkamer op het zuiden kijkt u vrij uit op grote, groene stadstuinen en de bomen van de Schotersingel. Het appartement is zeer stijlvol gerenoveerd, deels voorzien van op maat gemaakte stalen ramen en is hoogwaardig afgewerkt tot aan (design) verlichting in alle ruimtes. Ook is rekening gehouden met de toekomst: de woning wordt verwarmd door een lucht-water warmtepomp en vloerverwarming, het water door een warmte-terugwin boiler, er is een mechanisch ventilatiesysteem en de hele woning heeft dubbel glas en hoogwaardige isolatie. Er is voorzien in de mogelijkheid het huis aan te sluiten op zonneboilers om tot een nog lagere energiebehoefte te komen. Het compleet ingerichte terras biedt veel privacy en een heerlijke plek om te genieten van de zon.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een voormalige fabriek gedeeld met slechts 2 andere eigenaar-bewoners. In het Hof van Heemskerck zijn nog 3 fabriekjes met in totaal 4 eigenaar-bewoners en 3 kippen. De ruime en oorspronkelijke hal op de begane grond deelt u met slechts één van de 2 bewoners en deze hal is ook geheel opgeknapt. Het centrum van Haarlem en het Centraal Station zijn op een steenworp afstand. Ook het strand, de duinen en de uitvalswegen zijn snel en goed bereikbaar. Daarnaast zijn het park, de singel, scholen en de leuke winkels van het Kleverpark op loopafstand gelegen.

INDELING
Begane grond: ruime, statige entree, hal met comfortabele trap naar boven.
Eerste verdieping: entree naar het appartement. De semi-open hal is voorzien van garderobe, grote spiegel en meterkast. Lichte open woonkamer (ca. 65m2) met industriele plafonds, betonnen vloer, stalen balken en aan 2 zijden op maat gemaakte stalen ramen met wijds uitzicht op de grote stadstuinen. De nieuwe, half-open keuken is voorzien van een wit kwarts blad, ladenkasten, SMEG inductiefornuis, afzuigkap, vaatwasser een Bosch koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken komt u in een hal met toegang tot een grote berging en een badkamer met veel daglicht, een inloop-douche met Hotbath regendouche, dubbele wastafel met LED-verlichting en rimless WC.

Rechts van de badkamer is de eerste, zonnige slaapkamer (ca. 20m2) met gezellige nis tussen de oorspronkelijke balken. Tegenover deze slaapkamer, aan de achterkant van het appartement, is de tweede slaapkamer (ca. 22m2) met aan 2 zijden grote ramen. Deze kamer is door de ruimte en indeling ook geschikt om als werk/slaapkamer te gebruiken. Vanuit deze kamer is er toegang tot een kleinere (werk)kamer / walk-in closet, waar zich ook de boiler en wasmachineaansluitingen bevinden. Hier is ook het entree naar het 2e toilet en naar het terras. Dit terras is compleet afgewerkt met houten vlonders, houten shutterwanden, een lange houten opbergbank langs één zijde, en bijpassende houten plantenbakken en potten voorzien van wintergroene planten en klimmers. Van 's ochtends vroeg tot het middaguur is hier veel zon en in de zomer komt aan het eind van de middag de zon uit het westen.

Het appartement geniet een uitzonderlijke rust, door de ligging, de dikke muren en goede isolatie. Het Hof van Heemskerck is een heel bijzondere plek waar een goede verhouding is tussen de buren. Iedereen gunt elkaar privacy, maar staat ook voor elkaar klaar. Het Hof is een oase in de stad, 's nachts gaat de poort automatisch dicht en is dus niet toegankelijk voor onbevoegden.

BIJZONDERHEDEN
Voormalige rijwielenfabriek en boekenopslag (bouwjaar circa 1910)
Grotendeels vrij uitzicht
Luxe, sfeervol en comfortabel
Volledig voorzien van vloerverwarming, draadloze thermostaten in iedere kamer
Volledig gerenoveerd inclusief water en afvoer, nieuwe electragroepen
Zeer goede isolatie
Betonnen, geïmpregneerde vloeren door het gehele appartement
Mechanische ventilatie
Verwarming op basis van lucht-water pomp (op dak van onderburen/verkoper)
Servicekosten ca. € 35,00 per maand (opnieuw vast te stellen in VVE)
De V.V.E. is actief, er is een bescheiden onderhoudsfonds
Eigen grond
Oplevering in overleg
Energielabel (wordt aangemaakt)

Genoemde indeling, tekst en maten op de plattegrond(en) kunnen afwijken van de feitelijke situatie.

ENGLISH TEXT
Modernized loft (2017) with terrace situated in an industrial building in a quite oasis at 5 minutes walking distance from Haarlem Central Station. Are you looking for a spacious, fully renovated and single-floor apartment with 2 super-sized bedrooms, a very large living room, relaxing terrace and a wonderful view? Come and have a look at this exceptional apartment.

Light and comfortable 4-room apartment of around 145m² with lots of industrial character located in a unique and private court; Hof van Heemskerck. The apartment is situated in a former factory and still has the original steel beam structure in view. It offers a real sense of space and privacy, and has a very attractive terrace. The living room faces south and looks out unto large, green gardens and the trees of the Schotersingel. The apartment has been very tastefully renovated, partly with custom-made industrial steel windows, and shows a high-quality finish throughout, up to (design) lighting in all rooms. The home has been future-proofed: it is heated by an air-water heatpump and underfloor heating, water is heated by air-circulation and fresh air ventilation and the entire building has all double-glazing and high-grade insulation. It is technically possible to connect the energy systems to sun-boilers or solar panels to reach even lower energy consumption levels. The terrace is fully kitted out for immediate enjoyment of the sun and the birds.

The apartment is on the first floor of an old factory which you share with only 2 other owners. The Hof van Heemskerck is an old courtyard with 3 other little, former factories which are occupied by owned by a total of 4 other households and 3 chickens. Within the building, you share the large and original entrance hall on the ground floor with only one other owner. Haarlem city centre and the Station are easy walking distance. The beach, dunes and city exit routes are quickly accessible. Equally importantly, the parks, schools and excellent shops of the Kleverpark are a couple of minutes' walk from the apartment.

The apartment itself consists of a semi-open hall with a space for hanging coats, it leads into a large, light living room (around 65m2) with concrete floors, steel beams and steel windows on 2 sides, looking out over green city gardens. The completely new, half-open kitchen has a white, quartz counter, SMEG induction cooker and oven, extraction, dishwasher and Bosch fridge-freezer. From the kitchen you enter a hall with a large storage room and a bathroom with a lot of natural light, a walk-in shower with Hotbath rain shower, 2-person washbasin, rimless WC and LED lighting.

To the right of the bathroom is the first, sunny bedroom (about 20m2) with a characterful corner between the steel beams. Opposite, in the back of the apartment, lies the second even larger bedroom (around 22m2) with windows along 2 walls. Its size and shape make this room very suited to use as study combined with bedroom. From this room there is access to a smaller laundry, study or walk-in closet which also houses the washing machine facilities and the heating system. Off this room is a separate 2nd toilet and the door to the terrace. This terrace is completely furnished and finished with durable wooden floors, wooden trellis walls, a long storage bench and seating area, complementing planters with evergreen plants and climbers. There is sun from the early morning till midday and from late afternoon to early evening.

The apartment is very quiet, because of its location, the industrial walls and modern insulation. The Hof van Heemskerck is a very special place where we enjoy a good atmosphere between neighbors. The Hof is a real city oasis, at night the gates close automatically and only the residents can enter.

Specifics
Former bicycle factory and book repository (built around 1910)
Largely wide and unobstructed views
Luxurious, comfortable and relaxing space
Underfloor heating throughout with wireless thermostats in each room
Fully renovated including water and drains, new electrical groups
High quality insulation
Concrete floors, prepared to be water and stain resistant, throughout the apartment
Mechanical ventilation system
Heating with air-water heatpump (on roof of downstairs neighbours/sellers)
Service costs around. € 35,00 a month (to be set exactly by VVE)
Active V.V.E. with modest maintenance fund
No leasehold but full ownership
Energy label (in progress)
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl