U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Wakkerstraat 18 C AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 72 p/m
Bouwjaar  :  1898
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  72 p/mnd
Woonoppervlakte  :  63 m²
Inhoud  :  181 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  stookruimte, balkon
Omschrijving:
FRAAI EN LICHT 2-KAMER APPARTEMENT (mogelijkheid tot 3 kamers) MET ZONNIG FRANS BALKON AAN DE VOORZIJDE EN BALKON AAN DE ACHTERZIJDE

Centraal gelegen in een van de mooiste en rustigste delen van het karakteristieke Watergraafsmeer goed tot uitstekend onderhouden appartement van circa 63m². Het appartement is gelegen op de 2e etage van een kleinschalig complex en heeft een heerlijk lichte en ruime woonkamer met een moderne open keuken.

De Wakkerstraat is een mooie en rustige straat in het gezelligste deel van het gewilde Oost-Watergraafsmeer. In de straat staan vele prachtige panden uit begin 1900. Om de hoek vind je diverse winkels, supermarkten, cafés en restaurants, en op steenworp afstand ligt het nieuwe winkel/woongebied Oostpoort. De straat ligt tussen de pittoreske Ringdijk en het mooie Park Frankendael met restaurants 'de Kas', 'La Vallade', 'Jacobsz', 'Merkelbach' en veel meer en de maandelijkse Pure Markt in Park Frankendael. Goede scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten treft u ook in de nabije omgeving aan. In 10 minuten fiets je naar het centrum van Amsterdam.

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en snelwegen A1, A2, A9 en A10.

ALLE BIJZONDERHEDEN OP EEN RIJ
Oplevering in overleg te bepalen
Notaris keuze koper

Elektra 4 groepen + aardlekschakelaar
Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel Intergas bouwjaar 2004
De ketel is voor het laatst in 2017 voor het laatst gecontroleerd
Actieve en gezonde VVE, servicekosten per 2018 €71,81 per maand
Gelegen op eigen grond
Geheel voor zien van dubbel glas

INDELING

Parterre, entree met vaste trap naar 2e etage.

2e etage, entree, lichte woonkamer met massief eiken houten vloer, zonnig Frans balkon aan voorzijde en een moderne open keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en combi oven/magnetron, de fraaie Smeg koelkast is ter overname. Naast de entree van de badkamer bevinden zich de 2 vaste kasten met daarin de CV combiketel en de wasmachine. Fraaie moderne badkamer met ligbad, douche met stort en handdouche, wastafel met meubel, design radiator en toilet. Slaapkamer met toegang tot het balkon op het noorden.

Woonoppervlak circa 63m², inhoud circa 181m³ (volgens branche brede meetinstructies).
Voor exacte maatvoering zie plattegronden en meetrapport.

ENGLISH VERSION


VERY NICE AND LIGHT 2-ROOM APARTMENT (possibility of 3 rooms) WITH SUNNY FRENCH BALCONY AT THE FRONT AND BALCONY AT THE BACK SIDE

Centrally located in one of the most beautiful and quiet parts of the characteristic Watergraafsmeer good to well-maintained apartment of approximately 63m2. The apartment is located on the 2nd floor of a small complex and has a lovely bright and spacious living room with a modern open kitchen.

The Wakkerstraat is a beautiful and quiet street in the most cozy part of the popular East Watergraafsmeer. In the street are many beautiful buildings from the beginning of 1900. Around the corner you will find various popular shops, supermarkets, cafes and restaurants, and the new shopping / residential area Oostpoort is very nearby. The street lies between the picturesque Ringdijk and the beautiful Frankendael Park with restaurants 'De Kas', 'Jacobsz', 'La Vollade' and 'Merkelbach' and the monthly Pure Market in Park Frankendael. Good schools, childcare and sports facilities are also available in the surrounding area. In 10 minutes bicycle ride and you are into the center of Amsterdam.

The property is very central to the center of Amsterdam, Amstelveen, Schiphol and the A1, A2, A9 and A10 motorways.

THE DETAILS

Notary choice buyer

Electricity 4 groups + earth leakage switch

Living area approximately 63m²
Capacity approximately 181m³ (according to industry wide measurement instructions)

For exact dimensions see floor plans and measurement report

Heating and hot water central heating Intergas built in 2004

The central heating was last checked in 2017

Active and healthy VVE, service costs 2018 € 71.81 per month

Located on private land
Fully equipped with double glazing

LAYOUT

Ground floor, entrance with staircase to 2nd floor.

2nd floor, entrance, bright living room with solid oak wooden floor, sunny French balcony at the front and a modern open kitchen with a gas hob, extractor and oven / microwave, the beautiful Smeg fridge is for sale. Next to the entrance of the bathroom are the 2 closets with the central heating and the washing machine. Beautiful modern bathroom with bath, shower with pour and hand shower, sink, design radiator and toilet. Bedroom with access to the balcony on the north.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl