U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Warande 25 BEVERWIJK

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1958
Ligging  :  Beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  143 m²
Inpandige ruimte  :  16 m²
Externe bergruimte  :  17 m²
Perceeloppervlakte  :  600 m²
Inhoud  :  570 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, oost, 15 x 24 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, wasruimte
Omschrijving:
Groot! EN knus!

Is het er één, zijn het er twee, drie of misschien wel vier huizen?
Dit is nog eens een spannend object. Lijkt het er aan de voorzijde al op dat er links een dwarse miniatuurversie van de oorspronkelijke woning is geplaatst, aan de achterzijde geven de aangebouwde super riante keuken én de uit de kluiten gewassen garage, de indruk dat er nog eens twee aparte onderkomens staan te wachten op nieuwe bewoners. Hoe dan ook, in dit herenhuis is op subtiele wijze met een klap ruimte omgesprongen. De architecten/ontwerpers hebben zich van hun beste kant laten zien. Want hoe houd je 570 kuub gezellig? En knus? En toch ruimtelijk? Nou zo!

Aan een van de mooiste straten aan de rand van Beverwijk komt dit bijzondere huis vrij. In 1958 gebouwd en in 2007 volledig gerenoveerd. De kamer-en-suite en de fraaie parketvloer bleven intact. En terecht. De uitgebouwde keuken heeft dermate grote afmetingen dat je hier kunt dansen rond de pannen! Laaf je ondertussen aan het van twee zijden binnenvallende licht; echt fraai die kozijnen van vloer tot plafond! En dan hebben we het nog niet eens over de bijkeuken gehad...

Boven vier slaapkamers die elk weer hun eigen charme hebben (één met balkon) en een heerlijke badkamer (natuurlijk, mét ligbad) waar bepaald niet is bezuinigd op het sanitair. Sterker: Villeroy & Boch mocht hier naar binnen.

Hadden we het over vier huizen? Tel daar nog maar ééntje bij op. Want over de gehele bovenverdieping is de vliering – met dakramen en vlizotrappen – omgetoverd in een extra vertrek. 't Lijkt warempel wel een piepklein appartementje, zo in combinatie met een van de slaapkamers. Geknipt voor een opgroeiend of uithuizig volwassen kind dat graag langs waait.

Grote verrassing is de enorme, weelderige en geheel beschutte achtertuin. Hoera: niet helemaal betegeld maar ook veel gras! Top sfeertje, óók daar.

AFMETINGEN
Woonkamer voorzijde: circa 4.76 meter x 3.62 meter
Woonkamer achtertuin: circa 5.73 meter x 3.97 meter
Woonkeuken: circa 8.96 meter x 3.42 meter
Bijkeuken: circa 3.03 meter x 2.13 meter

Slaapkamer 1 met balkon; circa 4.00 meter x 3.62 meter
Slaapkamer 2: circa 3.60 meter x 2.15 meter
Slaapkamer 3: circa 3.03 meter x 2.71 meter
Slaapkamer 4: circa 2.96 meter x 1.98 meter
Badkamer: circa 2.87 meter x 1.97 meter

Garage: circa 5.72 meter x 3.00 meter

BIJZONDERHEDEN
De woning is in 2007 volledig gerenoveerd
Luxe sanitair van Villeroy & Boch
Elektrische toegangshek
Alle wanden en plafonds gestuukt
Luxe ruime woonkeuken met inbouwapparatuur

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl