U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Zijlstraat 57 Haarlem, Centrum

Vraagprijs € 875.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Winkel met woonruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  88 m²
Perceeloppervlakte  :  186 m²
Inhoud  :  735 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Tuin  :  6 x 10 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal
Omschrijving:
Uniek monumentaal herenhuis (totaal ca. 243m²) bestaande uit ca. 155m² winkelruimte en ca. 88m² bovenwoning met eigen opgang en royaal (60+m²) dakterras. De winkel is voorzien van toilet, keuken / opslagruimte en paskamers en zeer goed afgewerkt. Er is eventueel een mogelijkheid tot het creëren van een appartement aan de achterzijde na verkrijgen omgevingsvergunning. De bovenwoning (ca. 88m²) met zelfstandige opgang via de Zoetestraat bestaat uit 2 woonlagen en heeft een royaal (60+m²) en zonnig dakterras. De bovenwoning heeft 3 slaapkamers, toilet, nette badkamer en royale woonkamer met open keuken.

Het monument is gelegen op een perceel eigen grond, totaal groot ca. 186m² op een populaire woon- en winkellocatie in de Haarlemse binnenstad. De Zijlstraat is één van de belangrijkste winkelstraten die richting de Grote Markt loopt. Diverse mode- en lifestylewinkels en horeca bedrijven zijn hier gevestigd. Een fantastische plek om te wonen en werken in de Haarlemse binnenstad.

Oppervlakte:
Winkelruimte ca. 155 m² VVO
Bovenwoning ca. 88m2 GBO

INDELING WINKEL
Grote etalage over volledige frontbreedte, winkelruimte, toilet, keuken/ opslagruimte.

HUIDIGE INDELING WOONRUIMTE
Parterre: entree met opgang vanuit de Zoetestraat, vaste trap naar 1e verdieping.
1e verdieping: royaal en zonnig dakterras van ca. 60m², toegang tot de woonruimte; entree met hal naar twee slaapkamers, toilet met fontein, hal, badkamer met wastafel en douche, ruime woonkamer met open keuken v.v. 4-pits gaskookplaat en vaatwasser. Vaste trap naar 2e verdieping met slaapkamer en zijraam. Vaste bergruimte met CV opstelling.
Locatie
De Zijlstraat is een (autovrije) straat met vele prachtige karakteristieke panden, en één van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Haarlem. U vindt er bekende kledingwinkels als Cavallaro Napoli, The Society Shop, kapperszaak Rob Peetoom Hair, Flying Tiger en lunchrooms als Doppio Expresso, Anne&Max en By Lima.

BIJZONDERHEDEN
Uitstekende ligging in het centrum
Royaal en zonnig dakterras
Bijzonder interessant object met potentie!
Totaal oppervlak circa 243m², inhoud circa 735m³ (conform NEN2580 meting)
Voor indicatieve maatvoering en indeling zie plattegronden.
Koopsom te vermeerderen met kosten koper.
Notaris ter keuze van koper in regio Haarlem.
Diverse verkoopclausules van toepassing, zie brochure.
Het object wordt conform de thans geldende bestemming en verder 'as-is' overgedragen aan koper.
Uitdrukkelijk geldt een voorbehoud goedkeuring en gunningsrecht verkoper.
Roerende zaken en inventaris op aangeven van verkoper.
De winkel kan leeg of mogelijk in verhuurde staat worden gekocht.
Aanvaarding in overleg.

Dit bijzonder karakteristieke Rijksmonument is zeker een bezichtiging waard! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023 525 1 525.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl