U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525

Zonnebloemstraat 65 zwart* Haarlem

Vraagprijs € 200.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  69 m²
Bouwjaar  :  1929
Perceeloppervlakte  :  96 m²
Woonruimte  :  Woonruimte mogelijk, Inpandig, opp 69 m²
Omschrijving:
LICHTE HOEK-BENEDENWONING/ KANTOORRUIMTE MET CIRCA 70M² WOONOPPERVLAK EN KELDER!

Licht, ruim en zeer goed verzorgd en afgewerkt parterre appartement / winkel / kantoor / woonruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Het object is gelegen op een opvallende hoeklocatie nabij verschillende buurtwinkels. Het goed bereikbare multifunctionele bedrijfs-/woon object met woonbestemming ligt op een prachtige locatie in een populaire woonwijk op korte fiets afstand van Haarlem centrum.

De circa 70m² bestaat nu uit een wachtruimte, een kantoorruimte met 2 spreekkamers, kitchenette en een royale kelder. Tevens beschikt de ruimte over een ruime kelder met stahoogte van circa 20m².

De gemengd-2 bestemming laat op de parterre wonen, kantoor, detailhandel, dienstverlening praktijkruimte en atelierruimte toe. Wonen is dus toegestaan mits de regelgeving van de gemeente wordt nageleefd. Voor het realiseren van woonruimte is dan ook een omgevingsvergunning vereist.

WONEN
Altijd al een eigen appartement willen creëren? Deze ruimte van circa 70m² woonoppervlak + 20m² kelder met sta hoogte kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld (zie plattegronden). De structuur van de ruimte en de diverse ramen zorgen ervoor dat een woonappartement met slaapkamer, badkamer, royale woonkamer en keuken eenvoudig te realiseren is. Kortom: Een ideale mogelijkheid om van deze benedenwoning je droomhuis te maken!

MOGELIJKE INDELING
Parterre: entree, ruime woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde, gang met toegang tot kelder en toilet, ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde met deur aan achterzijde.

BEDRIJFSRUIMTE
Deze goed bereikbare kantoor-/praktijk/winkelruimte van circa 70m² + 20m² kelder heeft 2 afzonderlijke entrees en biedt ruimte aan een wachtruimte, een ruime goed ingedeelde en volledig afgewerkte praktijk-/kantoorruimte, kitchenette, kelder, kantoor en toilet. De ruimte is praktisch in te delen en kan ook uitstekend gebruikt worden als winkel of praktijkruimte. De bestemming is Gemengd-2.

HUIDIGE INDELING
Parterre: entree naar kantoor ruimte v.v. spreekkamer aan voorzijde en kantoorkamer aan achterzijde, zijraam, toilet (man/vrouw), kitchenette met CV opstelling, ruime kantoorruimte welke is voorzien van zijramen en gezamenlijke berging. Trap naar ruime kelder.

VOORZIENINGEN
Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen
Toilet (man/vrouw)
Kitchenette met CV opstelling
Zelfstandige entree aan de voorzijde
Betonvloer
Zelfstandige nutsvoorzieningen

BIJZONDERHEDEN
Zeer goed onderhouden en afgewerkt
Turnkey opleveringsniveau, direct bedrijfsklaar
Oplevering in overleg
Bestemming object gemengd-2 waaronder ook wonen
Geheel voorzien van dubbel glas en houten kozijnen
Oppervlak circa 70m² + circa 20m² kelder, inhoud circa 110m³ (conform NEN2580)
Verwarming en warmwater d.m.v. Nefit 2016 onderhouden in 2018
Moderne en uitgebreide groepenkast
Actieve VVE, wel inschrijving KVK, gezamenlijke opstalverzekering, 2/5 aandeel in het geheel
Servicekosten €66,- per maand
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal
Telefoon: 023-5251525
E-mail: info@skmakelaars.nl
Internet: https://www.skmakelaars.nl