132024573

Zonnehoek 188,

Vijfhuizen

Vraagprijs

 • Vraagprijs € 125.000 k.k.

Woonoppervlakte

 • Woonoppervlakte 67m2

Energielabel

Bouwjaar

  Kenmerken

  Overdracht

  Status

  Ingetrokken

  Aanvaarding

  In overleg

  Prijs

  • Vraagprijs € 125.000 k.k.

  Bouwvorm

  Soort object

  Bungalow

  Type

  • Type Vrijstaande woning

  Inhoud

  257m³

  Bouwvorm

  Bestaande bouw

  Indeling

  Woonoppervlakte

  • Woonoppervlakte 67m2

  Aantal slaapkamers

  • Slaapkamers 1

  Aantal woonlagen

  1

  Perceel oppvervlakte

  517m2

  Aantal badkamers

  Energie

  Energielabel

  Warm water

  Isolatie

  Buitenruimte

  Externe bergruimte

  9 m²

  Tuin

  Tuin rondom

  Parkeergelegenheid

  Soort parkeergelegenheid

  Op eigen terrein

  Dak

  Soort dak

  Overig

  Onderhoud binnen

  Redelijk

  Onderhoud buiten

  Redelijk

  Voorzieningen

  Voorzieningen

  Soort parkeergelegenheid

  Op eigen terrein

  Uw makelaar

  Pieter

  Kooijmans

  Makelaar & Taxateur

  Prachtige woning in

  Vijfhuizen

  Wat een unieke kans, 2 kavels naast elkaar te koop in het recreatiepark De Zonnehoek in Vijfhuizen!

  Het recreatiepark De Zonnehoek (van origine een tuinderscomplex) te Vijfhuizen, is echt om de hoek van Haarlem gelegen. Op dit park liggen 2 kavels grond van circa 270m²en 240m² (EIGEN GROND!) waarop je zelf een atelier of een recreatiewoning kunt plaatsen. De percelen zijn beide georiënteerd op het zuidwesten en zijn beide voorzien van een prachtige privacy biedende tuin met daarin een eigen schuur. Eén van de percelen heeft een eigen parkeerplaats. De beide kavels worden alleen in combinatie met elkaar verkocht.

  Op elk perceel staat op dit moment een huisje (1 van circa 29m² en 1 van circa 38m²) waarvan de kleinere in slechte staat en de grotere in redelijk tot goede staat.

  Heb je een droomhuisje in gedachten?! Dit dubbele kavel biedt je DE mogelijkheid om dit te realiseren. Op beide kavels bestaat er namelijk de mogelijkheid om een volwaardige recreatiewoning van maximaal 48m² te plaatsen. Het royale stuk grond biedt dan nog steeds zeer veel privacy. Je kunt hier echt tot rust komen en genieten van het landelijke leven terwijl alle stedelijke voorzieningen zich gewoon binnen handbereik bevinden. Parkeren kan op de kavels zelf of er direct naast.

  De locatie is direct nabij de Ringvaart van de Haarlemmermeer, gelegen tussen Haarlem en Amsterdam en dus ook zeer nabij Schiphol. Voor je boodschappen of om ergens een hapje te eten kun je terecht in de nabijgelegen dorpskern van Vijfhuizen of in de op iets verdere (fiets)afstand gelegen binnenstad van Haarlem.

  INDELING
  Huisje nummer 188:
  Entree, woonkamer met een open slaapgedeelte en een keukenblokje. Heerlijke diepe en brede tuin met daarin meerdere terrassen, een schuur en een parkeerplaats.

  Huisje 190:
  Entree, badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, eetkamer, open keuken, woonkamer en slaapkamertje. Heerlijke diepe en brede tuin met daarin meerdere terrassen en een schuur.

  PARKREGELS EN FINANCIERING
  Het nette park heeft een Vereniging van Eigenaren. De parkkosten zijn laag en bedragen momenteel ongeveer € 275,- per kavel per jaar. Het park De Zonnehoek mag gebruikt worden voor zogenaamde verblijfsrecreatie. Dit betekent formeel dat er overnacht mag worden van 1 april tot 1 oktober alsmede in de vakantieperiodes (officieel geen permanente bewoning!). De huidige huisjes (voorheen nummer 146 en 147) hebben een eigen postadres met postbus op het park.

  Naast het eigen perceel ben je voor 1/157e aandeel eigenaar in het mandelig perceel van gemeenschappelijke grond en paden.

  De kavels zijn alleen in combinatie met elkaar te koop. Voor de financiering van de kavels is het van belang dat je een groot deel eigen middelen inbrengt. Financiering dankzij overwaarde op je woning is ook een mogelijkheid. Voor informatie over financiering verwijzen we graag naar een hypotheekadviseur.

  BIJZONDERHEDEN
  Oplevering in overleg
  Transport keus verkoper, Novitarius Hoofddorp
  Woonoppervlak huisje nummer 188 circa 29m² en huisje nummer 190 circa 38m²
  Maten conform branche brede meetinstructie
  Geen rioolaansluiting, bij huisje 190 is er een septic tank aanwezig
  Mogelijkheid tot gebruik van toiletgroep op het park
  Verwarming middels een houtkachel en elektrische verwarming
  Officieel geen permanente bewoning
  Eigen grond!
  Kavels alleen in combinatie te koop

  Reageer direct op deze woning