Mijn favorieten

Aankoopmakelaar voor Haarlem, Bloemendaal en omgeving

Aankoopmakelaar voor zorgeloos kopen!

Wij zijn ervan overtuigd dat elke koper een mooie woning kan vinden, juist nu. Schakel ons bij het kopen van een woning in als aankoopmakelaar. Wij begeleiden, informeren, adviseren en onderhandelen. Doel voor ons is dat u hét huis vindt! En dat u daar jarenlang zorgeloos en met veel plezier zult wonen.
 

Wij zoeken of u zoekt

Wij begeleiden u graag bij het zoeken van uw woning. Dagelijks ontvangt u van ons het meest actuele aanbod. Dat is completer en sneller dan het aanbod op veel internetpagina’s. Heeft u zelf al een woning gevonden? Dan begeleiden wij de koop van uw woning vanaf de aankoopbezichtiging. Voor beide vormen bieden wij speciale tarieven.
 

Aankoopbezichtiging

Samen met één van onze makelaars gaat u naar de woning. Tijdens de bezichtiging kijken en vragen wij als aankoopmakelaar naar relevante zaken. Uiteraard is er voor uzelf ook alle ruimte om vragen te stellen en de woning grondig te bekijken. Na afloop wordt de woning met u geëvalueerd en geven wij een weloverwogen advies.
 

Vraagprijs en waarde

Als u een bod wilt uitbrengen berekenen wij voor u de eigenlijke waarde van het huis. Doordat wij als aankoopmakelaar veel woningen zien, taxeren en dagelijks verkooptransacties zien, kennen wij de waarde. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook minder duidelijke variabelen betrekken in de waardebepaling. Zoals ligging, samenstelling en leefklimaat van de buurt en transacties van naburige panden. Wij geven een gefundeerd advies over de waarde en hoe deze zich verhoudt tot de vraagprijs. Er wordt samen met u besloten een bod te doen, of juist niet.
 

Onderhandeling en onderzoek

Wij onderzoeken en informeren u over de bouwkundige staat, bodemgesteldheid, juridische zaken, en omgevingsfactoren met betrekking tot een potentieel aankoopobject. Wij voeren namens u de onderhandelingen over een zo laag mogelijke koopsom en andere voorwaarden. Wij bespreken uw vragen en overwegingen met u en regelen waar nodig aanvullend onderzoek.
 

Koopakte en bouwkeuring

De koop komt alleen tot stand als u er volledig achter staat. Wij remmen af als dat nodig is en denken mee met uw plannen. De koopakte lichten wij toe, zodat u weet waarvoor u tekent. Ook begeleiden wij bij onderzoek zoals de bouwkeuring of milieucheck. En onderhandelen opnieuw, als dat nodig is.
 

Financiering en oplevering

Als de koop van uw nieuwe woning rond is wordt de financieringsaanvraag in gang gezet. Onze hypotheekadviseur kan daarbij helpen. Wij regelen de taxatie en adviseren over de notaris stukken. We gaan mee naar de oplevering en notaris. Daarna bent u eigenaar. En u blijft klant! Voor vragen en nazorg.
 

Wilt u meer informatie? Een afspraak voor aankoop of hypotheekadvies? Neem contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring