Mijn favorieten

Makelaar voor verhuur in Haarlem, Bloemendaal en omgeving

Zorgeloos verhuren

Liever niet verkopen maar verhuren? Dat kan voor u een aantrekkelijke optie zijn, afhankelijk van uw situatie. Wij zoeken voor u de geschikte huurder. Voor tijdelijke verhuur van uw woning of permanent voor uw beleggingsobject. Niet alleen de huurprijs maar ook de juiste huurkandidaat en een goed contract zijn van belang. Voor verhuur van uw huis, appartement of villa kunt u rekenen op;
 

Verhuuradvies

Bij verhuur van uw woning krijgt u advies over de huurprijs, de verhuurstrategie en de huurwetgeving. De maandhuur, servicekosten, locatie, gemeubileerde verhuur of niet en het opleverniveau zijn belangrijke zoekcriteria. Wij zijn u graag van dienst bij verhuur van uw woning!
 

Verhuurpresentatie

Huurders willen vaak snel kunnen verhuizen, zijn flexibel ingesteld en willen moeiteloos overstappen. Huurders zijn op zoek naar sfeer, ruimte en zorgeloos wonen. Een goede afwerking en presentatie van uw woning zal huurders aantrekken. Samen met u presenteren wij uw woning zo goed mogelijk.
 

Verhuurmarketing

Wij zorgen ervoor dat geen huurder uw woning mist. Wij presenteren uw woning via websites zoals Funda, social media zoals Facebook, LinkedIN en Twitter, brochures, expat netwerk, te huur borden, YouTube filmpjes, verhuurpartners, communicatie naar ons netwerk van zoekers naar huurwoningen en nog veel meer! Snel verhuren, snel huurinkomsten. Dat is het idee.
 

Huurderscheck

Wij selecteren voor u de meest geschikte huurdkandidaat. Wij verzorgen antecedentenonderzoek en screening. Wij controleren de referenties, verhuurdersverklaring en financiële draagkracht. Ook vragen wij om een verklaring van goed gedrag. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder.
 

Waterdicht huurcontract

Uw verhuurde woning is kostbaar. Daarom maken wij een waterdicht huurcontract met de juiste huurvoorwaarden. Duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder over onderhoud, betalingen en huishoudelijke reglement. Dit is de basis voor een goede relatie tussen huurder en verhuurder.
 

Oplevering en beheer

Bij het begin en einde van de huur verzorgen wij de oplevering. Bij beheer regelen wij het contact met huurders, incasso en indexering, klachtenbehandeling en onderhoud. Dit resulteert in rendement, waardebehoud en uw pand in topconditie. Ook voor bedrijfspanden en combinatieobjecten.
 

Wilt u meer informatie? Of een afspraak maken voor verhuur of beheer? Neem contact met ons op.Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring