Mijn favorieten

Verkoopmakelaar voor Haarlem, Bloemendaal en omgeving

Verkoopmakelaar: maak uw huis gewild bij kopers!

Wij geloven dat elke woning verkocht kan worden. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woning een thuis is voor potentiële kopers. Onze beëdigde verkoopmakelaars met een enthousiast commercieel team, eerlijk advies en een perfecte marketing dragen bij aan dat succes. Als verkoopmakelaar regelen wij voor de verkoop van uw woning:
 

Deskundig advies

Elke succesvolle verkoop begint met deskundig advies. Een eerlijk advies over de waarde, vraagprijs, de strategie en de verkoopkansen. Een juiste waardebepaling is van groot belang. Want met een reële vraagprijs verkoopt u tegen de beste prijs. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek over verkoop!
 

Perfecte presentatie

Een uitstekende presentatie van uw woning is de basis voor succes. Kopers zijn op zoek naar sfeer en ruimte. U kunt maar 1 keer een goede indruk maken. Samen met u presenteren wij uw woning zo goed mogelijk. Dit doen wij door advies over verkoopstyling, afwerking, inrichting en fotografie.
 

Actieve marketing

Wij zorgen ervoor dat geen zoeker uw woning mist. Via internetsites zoals Funda, social media zoals Facebook, LinkedIN en Twitter, Funda+ ranking, brochures, plattegronden, ons eigen zoekers netwerk, etalages, een te koop bord, YouTube filmpjes, open huis, het Gilde Makelaars netwerk en meer! Uw woning valt op en kopers komen kijken.
 

Persoonlijke aandacht

Wij staan voor heldere communicatie, goede bereikbaarheid en persoonlijk contact. Bij bezichtigingen nemen wij voor kopers ruim de tijd. Thuis voelen begint bij tijd krijgen, rustig rond kijken, sfeer proeven, vragen stellen en beantwoord krijgen, of rustig op de bank neerploffen. Zo doen we dat.
 

Enthousiast verkoopteam

Verkopen doen we samen, dat is al wel duidelijk. Het verkoopteam bestaat uit onze 4 makelaars, commerciële binnendienst en u! We zijn een jong team met veel ervaring. De koper staat bij ons centraal, daar zijn we altijd naar op zoek. En die koper willen wij uw woning laten zien!
 

Duidelijk verkoopplan

Er komt veel kijken bij verkoop van uw woning. Van meldingsplicht, bouwkundig onderzoek, onderhandeling en strategie tot juridische en financiële afhandeling. Wij nemen u veel werk en zorgen uit handen. Wij lichten ons verkoopplan graag aan u toe tijdens een gesprek bij u thuis.
 

Wilt u meer informatie? Of een afspraak maken voor een verkoop advies? Neem contact met ons op.

Uw aankoopmakelaar voor Haarlem Bloemendaal en omgevingPersoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring