Jorbert van der Schaaf

Ik ben Jorbert van der Schaaf, specialist op het gebied van hypotheken en daarmee samenhangende financiŽle planning.
In 1999 vroegen mijn vader en Pieter mij om in het familiebedrijf te komen werken. Ik nam het aanbod graag aan! Sindsdien ben ik werkzaam als financieel adviseur. Nu ben ik samen met Pieter en Giel eigenaar van Van der Schaaf & Kooijmans makelaars. Mijn werkzaamheden voer ik uit onder het label Huis & Hypotheek Bloemendaal.
Ik schreef het hiervoor al, ik ben financieel adviseur. Ik adviseer dus over hypotheken en verzekeringen. Ook bemiddel ik daarbij tussen banken, verzekeringsmaatschappijen en jou. Dit sluit ook mooi aan bij de makelaardij. Ik kan al vooraf inzicht geven in de kosten van de nieuwe woning waardoor je precies weet waar je aan toe bent. En hoe makkelijk is het; als de woning is gevonden schuif je zo aan voor een financieel advies! Dat gemak wil ik graag bieden.
Maar ook voor advies over je lopende verzekeringen kun je bij mij terecht. Wil je geen gedoe rondom je verzekeringen? Laat mij het voor je regelen.
Ben je het overzicht over je financiŽn kwijt geraakt? Ik breng het voor je in kaart. Je weet dan voor jaren vooruit hoe het eruitziet! Maar dan kun je ook bij mij terecht.