Mijn favorieten

Ons teamActieve en ervaren makelaars

Pieter Kooijmans, Giel van der Schaaf, ArieJan van der Schaaf en Wil Louw, zijn ervaren makelaars en taxateurs. Ze zijn beëdigd als makelaar en lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). Als taxateur zijn ze aangesloten bij Vastgoedcert kamers Wonen MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed, Taxateurs Unie, NWWI en TMS/TMI.
 

Goed en onafhankelijk hypotheek advies

Jorbert van der Schaaf is Erkend Hypotheekadviseur en Assurantieadviseur. Zo kunt u ook alle financiële zaken onder één dak regelen. U bent dan ook van harte welkom voor een gesprek over hypotheken en verzekeringen.

 

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars

Pieter Kooijmans
Pieter Kooijmans
Register Makelaar Taxateur
Vanaf het moment dat ik in 1995 de overstap van de bankwereld naar de makelaardij maakte heb ik mij volledig thuis gevoeld in deze bruisende bedrijfstak. De uitdaging om voor elk huis een passende koper en voor elke koper een passende woning te vinden is er één die ik dagelijks met plezier aanga. Taxeren is ook een van mijn specialismes, voor gevalideerde rapporten (zoals o.a. NWWI rapporten) en waarde verklaringen ga ik meerdere keren per week op pad en kunt u uiteraard bij mij terecht. Ons kantoor is in het hart van Bloemendaal gelegen, ons werkgebied is echter heel Zuid-Kennemerland. Een geweldige woonomgeving waar je alles vindt om heerlijk te wonen, prachtige natuur, goede recreatiemogelijkheden, scholen, restaurants en uiteraard het bruisende Haarlem. Zelf woon ik al geruime tijd met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik volleybal trainer/coach, en tennis en ski ik graag.
Giel van der Schaaf
Giel van der Schaaf
Register Makelaar Taxateur
In Haarlem is het heerlijk wonen en werken! Sinds 2001 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na bij andere makelaars in Amsterdam en Zaandam gewerkt te hebben maakte ik in 2002 de stap naar ons kantoor. Haarlem en omgeving is de perfecte woonomgeving en daarom een mooi gebied om als makelaar in te werken. Voor elke koper is er wel een geschikte plek te vinden. Het is een mooie taak om voor mensen de verkoop of aankoop van hun woning te mogen begeleiden. Juist omdat er direct persoonlijk contact is en mensen met goed advies echt goed geholpen kunnen worden. Ik houd van de historie van panden en buurten en dat komt in mijn vak goed van pas. Het is mooi om alles uit een pand te halen wat er in zit, niet alleen financieel maar ook qua presentatie. Ook de bedrijfsmakelaardij is een boeiend vak. Daarom ben ik ook werkzaam als bedrijfsmakelaar bij Bedrijfslocatie.NL. Deze afwisseling maakt het vak extra leuk! Naast mijn vak als makelaar beleef ik veel plezier met skiën, snowboarden, tennis of een potje zaalvoetbal. In het weekend ga ik met mijn gezin graag naar de stad voor een verse koffie of een bezoek aan de markt.
Jorbert van der Schaaf
Jorbert van der Schaaf
Hypotheekadviseur
Wil Louw
Wil Louw
Register Makelaar Taxateur
Steve Brown
Steve Brown
Assistent makelaar
Sinds 2014 werkt ing. Steve Brown bij Bedrijfslocatie.NL als assistent makelaar. Steve volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde/Vastgoedkunde. In het vastgoed deed hij ervaringen op bij woningbouwverenigingen Elan wonen en Stadgenoot.