Mijn favorieten

Ons team

Team van der Schaaf en Kooijmans makelaars Haarlem Bloemendaal en omgeving
Actieve en ervaren makelaars

Pieter Kooijmans, Giel van der Schaaf, ArieJan van der Schaaf en Wil Louw, zijn ervaren makelaars en taxateurs. Ze zijn beëdigd als makelaar en lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). Als taxateur zijn ze aangesloten bij Vastgoedcert kamers Wonen MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed, Taxateurs Unie, NWWI en TMS/TMI.
 

Goed en onafhankelijk hypotheek advies

Jorbert van der Schaaf is Erkend Hypotheekadviseur en Assurantieadviseur. Zo kunt u ook alle financiële zaken onder één dak regelen. U bent dan ook van harte welkom voor een gesprek over hypotheken en verzekeringen.

 

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars

Pieter Kooijmans
Pieter Kooijmans
Register Makelaar Taxateur
Vanaf het moment dat ik in 1995 de overstap van de bankwereld naar de makelaardij maakte heb ik mij volledig thuis gevoeld in deze bruisende bedrijfstak. De uitdaging om voor elk huis een passende koper en voor elke koper een passende woning te vinden is er één die ik dagelijks met plezier aanga. Taxeren is ook een van mijn specialismes, voor gevalideerde rapporten (zoals o.a. NWWI rapporten) en waarde verklaringen ga ik meerdere keren per week op pad en kunt u uiteraard bij mij terecht. Ons kantoor is in het hart van Bloemendaal gelegen, ons werkgebied is echter heel Zuid-Kennemerland. Een geweldige woonomgeving waar je alles vindt om heerlijk te wonen, prachtige natuur, goede recreatiemogelijkheden, scholen, restaurants en uiteraard het bruisende Haarlem. Zelf woon ik al geruime tijd met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik volleybal trainer/coach, en tennis en ski ik graag.
Giel van der Schaaf
Giel van der Schaaf
Register Makelaar Taxateur
In Haarlem is het heerlijk wonen en werken! Sinds 2001 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na bij andere makelaars in Amsterdam en Zaandam gewerkt te hebben maakte ik in 2002 de stap naar ons kantoor. Haarlem en omgeving is de perfecte woonomgeving en daarom een mooi gebied om als makelaar in te werken. Voor elke koper is er wel een geschikte plek te vinden. Het is een mooie taak om voor mensen de verkoop of aankoop van hun woning te mogen begeleiden. Juist omdat er direct persoonlijk contact is en mensen met goed advies echt goed geholpen kunnen worden. Ik houd van de historie van panden en buurten en dat komt in mijn vak goed van pas. Het is mooi om alles uit een pand te halen wat er in zit, niet alleen financieel maar ook qua presentatie. Ook de bedrijfsmakelaardij is een boeiend vak. Daarom ben ik ook werkzaam als bedrijfsmakelaar bij Bedrijfslocatie.NL. Deze afwisseling maakt het vak extra leuk! Naast mijn vak als makelaar beleef ik veel plezier met skiën, snowboarden, tennis of een potje zaalvoetbal. In het weekend ga ik met mijn gezin graag naar de stad voor een verse koffie of een bezoek aan de markt.
Jorbert van der Schaaf
Jorbert van der Schaaf
Hypotheekadviseur
Ik ben Jorbert van der Schaaf, specialist op het gebied van hypotheken en daarmee samenhangende financiële planning.
In 1999 vroegen mijn vader en Pieter mij om in het familiebedrijf te komen werken. Ik nam het aanbod graag aan! Sindsdien ben ik werkzaam als financieel adviseur. Nu ben ik samen met Pieter en Giel eigenaar van Van der Schaaf & Kooijmans makelaars. Mijn werkzaamheden voer ik uit onder het label Huis & Hypotheek Bloemendaal.
Ik schreef het hiervoor al, ik ben financieel adviseur. Ik adviseer dus over hypotheken en verzekeringen. Ook bemiddel ik daarbij tussen banken, verzekeringsmaatschappijen en jou. Dit sluit ook mooi aan bij de makelaardij. Ik kan al vooraf inzicht geven in de kosten van de nieuwe woning waardoor je precies weet waar je aan toe bent. En hoe makkelijk is het; als de woning is gevonden schuif je zo aan voor een financieel advies! Dat gemak wil ik graag bieden.
Maar ook voor advies over je lopende verzekeringen kun je bij mij terecht. Wil je geen gedoe rondom je verzekeringen? Laat mij het voor je regelen.
Ben je het overzicht over je financiën kwijt geraakt? Ik breng het voor je in kaart. Je weet dan voor jaren vooruit hoe het eruitziet! Maar dan kun je ook bij mij terecht.
Wil Louw
Wil Louw
Register Makelaar Taxateur
De plek waar je je veilig en prettig moet voelen

Vanaf de oprichting van “van der Schaaf Makelaardij” in 1981 is mijn ervaring en opleiding in de makelaardij gestart. In 1991 heb ik mijn diploma makelaardij met succes afgerond en in 1992 beëdigd als makelaar onroerend goed. In de tussentijd 4 kinderen gekregen in een periode dat we nog kantoor aan huis hadden, waardoor e.e.a. goed te combineren was. Mijn hoofdwerkzaamheden waren gelegen in de woningmakelaardij; aan- en verkoop, taxaties, huur- en verhuur van woningen en appartementen. Sinds 1996 ben ik lid van Fiabci (Federatie van internationale vastgoed beroepen. Dit hing destijds samen met het actief bezig zijn met aan- en verkoop van woningen in Frankrijk. Ik ben blij dat ik in 30 jaren makelaardij heel veel aspecten van een breed georiënteerd makelaarskantoor heb meegemaakt. Vanuit een periode waarin nog geen computers, faxen, mobiele telefoons bestonden tot een volledig geautomatiseerd draaiend kantoor, voor zover dit mogelijk is in de makelaardij. Want door al die jaren heen, staat voor mij één ding als een paal boven water: een huis kopen of verkopen is vooral een kwestie van gevoel; een huis is de plek waar je je veilig en prettig moet voelen. Ik vind het daarom nog altijd erg leuk om bij Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars oproep makelaar te zijn.
Marieke Perquin
Marieke Perquin
Office manager
Sinds 1997 ben ik werkzaam in de makelaardij. Voordat ik de overstap maakte naar deze branche was ik werkzaam in de reiswereld. Na bij 2 andere makelaars in de regio gewerkt te hebben ben ik aan de slag gegaan bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Naast mijn taak als office manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze afdeling beheer. Dit maakt mijn werk afwisselend en ik ga daardoor elke dag met plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd ga ik graag naar een concert, de film of uit eten, ook wandel, winkel en ski ik graag. Zelf woon ik met heel veel plezier in Haarlem. Wat mij erg aantrekt aan deze woonomgeving is dat je alles dichtbij hebt: het strand en de duinen, de stad en met 15 minuten sta je in hartje Amsterdam!
Steve Brown
Steve Brown
Assistent makelaar
Vanaf april 2014 ben ik werkzaam bij Van der Schaaf & Kooijmans makelaars. Na het afronden van mijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam, bouwtechnische bedrijfskunde / vastgoedkunde ben ik in de makelaardij terecht gekomen. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en vind vooral de afwisseling die de makelaardij biedt erg leuk.
Loëlle Zitter
Loëlle Zitter
Administratief medewerker