Mijn favorieten

Ons kantoor

Team van der Schaaf en Kooijmans makelaars Haarlem Bloemendaal en omgeving
Bloemendaal

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs is gevestigd op een prachtige locatie, midden in het winkelcentrum van Bloemendaal. Op deze locatie kunt u terecht voor de woningmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Een mooie en laagdrempelige zichtlocatie met fraaie LED etalage en showroom.
 

Haarlem

Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars & Taxateurs is gevestigd op een zeer centraal gelegen locatie in Haarlem. Aan de Oudeweg, direct om de hoek van de binnenstad en bedrijventerrein de Waarderpolder. Op deze locatie kunt u terecht voor de bedrijfsmakelaardij, consultancy en beheer.
 

Met onze kantoren zijn wij werkzaam in de brede regio Zuid-Kennemerland. Dit is het gebied dat zich uitstrekt van de IJmond tot de Haarlemmermeer, de Bollenstreek en Amsterdam.
 

SK Historie

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars, sinds 1981...
 

Jaren ‘80

In 1981 besloten oprichters ArieJan en Wil van der Schaaf dat het tijd was voor een eigen makelaarskantoor. Zij waren de grondleggers van een toegankelijk en betrouwbaar makelaarskantoor met jarenlange ervaring. In 1995 kwam Pieter Kooijmans het team van ArieJan en Wil van der Schaaf versterken. Later volgde weer een nieuwe generatie met Jorbert van der Schaaf (hypotheek adviseur) en Giel van der Schaaf (makelaar).
 

Nu

En nu, ruim 30 jaar later, weet je nog steeds met wie je te maken krijgt bij Van der Schaaf & Kooijmans. Precies; Van der Schaaf en Kooijmans. Met 4 makelaars en 3 generaties hebben wij een sterk en ervaren team waarop u kunt rekenen. Jong en ouder, ervaren en up-to-date.
 

Waarom SK Makelaars?

Zorgeloos kopen en verkopen. Dat is onze lijfspreuk bij het dagelijks werk wat wij doen in de makelaardij. Voor u is kopen of verkopen één van de grootste financiële keuzes in uw leven. Een keuze die niet vaak hoeft te worden gemaakt. Het is fijn als u helemaal achter uw keuze staat. En dat u weet dat er met u is meegedacht en gewerkt. Een goed resultaat en een tevreden koper of verkoper. Dat is ons idee van zorgeloos kopen en verkopen.
 

Maar zorgeloos verkopen of kopen gaat niet vanzelf. Dat realiseren wij ons goed. Dat begint bij de kwaliteit in begeleiding die u van ons mag verwachten. Daarom investeren wij veel in onze duurzame relaties en in ons team. Het gaat er niet alleen om wat wij zeggen of adviseren.
 

Wij beginnen met goed te luisteren. Wij proberen uw wensen en verwachtingen zo goed als het kan waar te maken. Bovendien krijgt u daarbij een eerlijk en duidelijk advies. Geen luchtkastelen maar een duidelijk verhaal. U weet waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.
 

Wij investeren in onze klanten door tijd, bereikbaarheid en persoonlijke aandacht. U wilt weten hoe de bezichtiging is geweest, of dat ene huis al op de markt is, of uw taxatierapport al af is. U krijgt van ons tijdig en concreet antwoord. Of u nu 1 of 100 vragen heeft. Wij luisteren naar uw vragen en zijn er om deze te beantwoorden en u van advies te voorzien.
 

Ook mag u ons zien als houvast, voor de momenten dat u twijfelt of niet weet welke keuze u moet maken. Even van buitenaf zonder emotie de situatie beschouwen. U maakt uiteindelijk toch de keuze. Maar wij zijn er om u daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen of richting te wijzen. Bovendien zorgen wij voor het totaaloverzicht. Of het nu om bouwkundige, juridische of financiële zaken gaat. U kunt op ons rekenen.
 

Wij investeren in ons team door de hoogste eisen aan ons zelf te stellen. Bij ons doet u altijd zaken met een beëdigd en gecertificeerd NVM makelaar . En met een Erkende Hypotheek- en Assurantie Adviseur. Wij houden van duurzame relaties en ‘fairtrade’ en werken daarom conform de NVM Erecode . Uw belang staat dan ook altijd voorop. Ook zijn wij goed geïnformeerd tijdens de bezichtiging, nemen daarvoor de tijd en zijn wij dagelijks actief op de woningmarkt.
 

Onze enthousiaste binnendienst is betrokken bij onze klanten en bij de woningen. U krijgt geen telefooncentrale maar direct iemand met kennis van zaken aan de lijn. En bovendien kunt u gewoon bij onze winkel binnenlopen, voor advies, een vraag of bijvoorbeeld een kopje koffie. Laagdrempelig en toegankelijk, dat willen wij zijn voor iedereen.
 

Wij investeren in kennis door opleiding, netwerkuitwisseling en deelname aan diverse brancheverenigingen. Niet alleen Funda en NVM maar ook regionale samenwerking vinden wij belangrijk. Zo zijn wij onder de naam Gilde Makelaars met 5 andere kantoren zeer actief met kennisuitwisseling, maandelijks open huis en de marketing van uw object. We testen innovatieve marketinginstrumenten en wisselen de ervaringen hierover uit. Ook uw creatieve of innovatieve idee is altijd welkom!
 

Wij geloven in de samenwerking met onze klanten. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woning een thuis is voor potentiële kopers. Of dat wij uw nieuwe woning vinden. Onze samenwerking blijft mensenwerk en daarom is communicatie heel belangrijk.
 

Wij maken het u graag makkelijk door alle diensten onder één dak aan te bieden. Of het nu gaat om woningmakelaardij, een hypotheek, verzekering, bedrijfsmakelaardij of beheer.U vindt alle diensten bij ons onder één dak. Wij geloven in het gemak, het financiële voordeel en de efficiëntie van volledige dienstverlening voor u.
 

Wij gaan graag met u en voor u aan de slag. Ons hele team helpt mee. Voor een succesvol resultaat, een zorgeloze verhuizing en een voldane terugblik!
 

SK Netwerk

Als kantoor zijn wij aangesloten bij de volgende netwerken, branche organisaties en instituten:

 • NVM Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen
 • Gilde Makelaars Regionale samenwerking, open huis, marketing, kennisuitwisseling
 • Vastgoedcert Platform van gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken
 • Fiabci International Real Estate Federation , internationaal vastgoed netwerk
 • Funda Hét nummer 1 vastgoedplatform met aanbod woningen
 • Funda in Business Vastgoedplatform en aanbodsite voor bedrijfspanden
 • Jaap Aanbodsite woningen
 • ZoekAlleHuizen Aanbodsite woningen
 • Huizenzoeker.nl Aanbodsite woningen
 • NWWI Nederlands Woning Waarde Instituut keurt taxatierapporten van woningen
 • TMI Taxatie Management Instituut voor Commercieel Vastgoed Taxaties
 • SK Hypotheken Onafhankelijk hypotheek, assurantie en financieel advies
 • SEH Stichting Erkend Hypotheekadviseur kwaliteit in hypotheek advisering
 • Kifid Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
 • Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars-Taxateurs voor verkoop, verhuur, taxatie en advies
 • PropertyNL Onafhankelijke research instituut en aanbodsite voor commercieel vastgoed
 • Vastgoedmarkt Informatieplatform en aanbodsite voor commercieel vastgoed

SK voorwaarden

Hieronder treft u onze algemene voorwaarden.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring