Aankoop-makelaar Haarlem & Omgeving

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Wij zijn ervan overtuigd dat elke koper, met de juiste hulp, een mooie woning kan vinden. Het aankopen van een woning is niet iets wat u zelf dagelijks doet en er komt veel op u af. Daarom begeleiden, informeren, adviseren en onderhandelen wij voor u als aankoopmakelaar.

Wij doen er alles aan om uw nieuwe droomwoning te vinden en u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Onze werkwijze
bij uw aankoop

Oriëntatiegesprek

Uw wensen zijn ons vertrekpunt. In een oriëntatiegesprek brengen wij gezamenlijk uw behoefte, wensen en eisen in kaart. Op basis van deze informatie maken we gezamenlijk de juiste zoekcriteria op en starten we de zoektocht naar uw nieuwe woning. U wordt ingeschreven in ons zoeksysteem Copaan zodat u altijd als eerste de nieuwe woningen krijgt toegestuurd. Benieuwd naar dit systeem? Klik dan op de link voor een gratis proefperiode.

Aankoop bezichtigingen

Zien we een potentiële match voor u? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en zorgen ervoor dat u op de juiste manier naar uw mogelijke nieuwe droomwoning kijkt. Waar u zich focust op uw gevoel bij een woning, kijken wij naar de praktische zaken. Na afloop evalueren we samen de woning en geven wij een weloverwogen advies op basis van onder andere de prijs, bouwkundige staat maar ook de ligging en buurt.

Onderhandelingen

Hebben we uw droomhuis gevonden? Dan gaan we er alles aan doen om de aankoop te realiseren. Wij leiden voor u de onderhandelingen en zoeken daarin naar de juiste balans om tot de beste aankoopprijs te komen. Wij bespreken uw vragen en overwegingen met u en regelen waar nodig aanvullend onderzoek.

Koopakte & bouwkeuring

De aankoop van een nieuwe woning is niet iets wat u dagelijks doet en komt alleen tot stand als u er echt achterstaat. Gaat alles te snel? Wij zijn er voor u om alles overzichtelijk te houden. De koopakte nemen we uitgebreid met u door zodat u precies weet waar u voor tekent. Ook begleiden we bij het onderzoek naar de bouwkundige staat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt er iets niet in orde tijdens de bouwkeuring? Dan gaan wij voor u opnieuw naar de onderhandel tafel.

Financiering

Nu is het tijd dat u de financiering gaat regelen. U heeft aan het begin van het traject al een oriënterend gesprek gehad bij een financieel adviseur. Nu is het moment om alles definitief te maken. Dit kunt u regelen via Huis en Hypotheek Bloemendaal.

Oplevering

Het leukste moment van ons werk! De oplevering van uw nieuwe woning. We starten bij de nieuwe woning voor de inspectie om te kijken of alles is achter gelaten zoals afgesproken. Daarna gaan wij samen met u en de verkopers naar de notaris. Hier tekent u voor de aankoop van de woning en krijgt u de sleutels. Voor vragen en nazorg kunt u daarna ook altijd nog bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Pieter

Kooijmans

Makelaar & Taxateur

Giel

van der Schaaf

Makelaar & Taxateur

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!