Bedrijfs-makelaar taxateur voor Haarlem & omgeving

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw winkel, kantoor, praktijkruimte, horecaobject of ander bedrijfspand in Haarlem en weide omgeving?

Vanuit Bedrijfslocatie.nl helpen wij u graag verder met uw taxatie, verhuur, verkoop, advies of bemiddeling van uw bedrijfspand.

Verkoop en verhuur bedrijfsruimte

Als bedrijfsmakelaar geven wij u deskundig advies over de waarde, vraagprijs en de te kiezen strategie. Een uitstekende presentatie en actieve marketing van uw bedrijfspand zorgen ervoor dat uw pand opvalt. De bedrijfsmakelaars van Bedrijfslocatie.NL staan voor totale begeleiding bij verkoop of verhuur.

Aankoop en aanhuur bedrijfsruimte

Bedrijfslocatie.NL is dagelijks op zoek naar objecten voor uw eerste of volgende bedrijfslocatie. Dagelijks worden actuele koop- en huuraanbiedingen voor u geselecteerd. Van bezichtiging tot aankoop/ huur begeleiden zij u bij het betrekken van een winkel, kantoor, praktijk, bedrijfshal of ander bedrijfsobject.

Taxatie & consultancy

Voor taxatie van uw bedrijfspand hanteren wij de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, gebaseerd op de normen van RICS Red Book en IVS/IFRS proof. Wij zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en leveren TMI taxatie rapporten. Ook voor consultancy, advies, begeleiding bij contractvernieuwing, huurprijs aanpassing of bedrijfsoverdracht zijn wij u graag van dienst.
file-1554465852817

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!