Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaar taxateur voor Haarlem en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw winkel, kantoor, praktijkruimte, horecaobject of ander bedrijfspand in Haarlem, Bloemendaal en wijde omgeving? Bedrijfslocatie.nl is specialist op het gebied van bedrijfsmakelaardij. Wij helpen u daar graag verder met uw taxatie, verhuur, verkoop, advies of bemiddeling van uw bedrijfspand, winkel, kantoor, horeca object, beleggingsobject of winkel woonhuis.

 


 

Verkoop en verhuur bedrijfsruimte

Als bedrijfsmakelaar geven wij u deskundig advies over de waarde, vraagprijs en de te kiezen strategie. Een uitstekende presentatie en actieve marketing van uw bedrijfspand zorgen ervoor dat uw pand opvalt. De bedrijfsmakelaars van Bedrijfslocatie.NL staan voor totale begeleiding bij verkoop of verhuur.
 

Aankoop en aanhuur bedrijfsruimte

Bedrijfslocatie.NL is dagelijks op zoek naar objecten voor uw eerste of volgende bedrijfslocatie. Dagelijks worden actuele koop- en huuraanbiedingen voor u geselecteerd. Van bezichtiging tot aankoop/ huur begeleiden wij u bij het betrekken van een winkel, kantoor, praktijk, bedrijfshal of ander bedrijfsobject.
 

Taxatie & consultancy

Voor taxatie van uw bedrijfspand hanteren wij de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, gebaseerd op de normen van RICS Red Book en IVS/IFRS proof. Wij zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en leveren TMI taxatie rapporten. Ook voor consultancy, advies, begeleiding bij contractvernieuwing, huurprijs aanpassing of bedrijfsoverdracht zijn wij u graag van dienst.
 

Wilt u veel meer informatie over onze bedrijfsmakelaardij? Of een afspraak maken voor kennismaking? Neem gerust contact met ons op.

Ga direct naar aanbod Bedrijfslocatie.nl

Aangesloten bij Funda in Business
Aangesloten bij TMI; de hoogste kwaliteitsstandaard
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring