Landje van Sinneveld: Onbegrensd natuurlijk wonen

Landelijk wonen

3 luxe vrijstaande villa’s
Oppervlakte 206 tot 211 m²
Jaren dertig karakter
Gasloos
Energielabel A +++
Eigen oprit
De bouw is gestart
Oplevering Q1/Q2 2025
Alle voorzieningen dichtbij
Eenvoudig bereikbaar

Naast de historische Boerderij Sinneveld met haar schapenwei verrijst Landje van Sinneveld. Een intiem en exclusief buurtje dat ruimte biedt aan slechts 11 vrijstaande en halfvrijstaande villa’s met veel leefruimte, een luxe afwerking en verschillende indelings-mogelijkheden.

Landje van Sinneveld, 11 unieke woningen

In Landje van Sinneveld maak je woondromen waar. Langs de woningen loopt een slootje en je kijkt over het spoor prachtig vrij uit op de weilanden. Kortom, ultiem landelijk wonen met het sfeervolle centrum van Bloemendaal, Haarlem en het strand om de hoek. Met plezier vertellen we je op deze website meer over de locatie, de woningen en de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Nog slechts 3 woningen beschikbaar!

Inmiddels is meer dan 70% van de woningen verkocht en is in maart 2024 gestart met de bouw. Heb je interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met ons kantoor of neem vast een kijkje in de woning via de virtuele tour.

Halfvrijstaande villa (type A) -
100% verkocht

In het verlengde van de Litslaan komen 4 halfvrijstaande villa’s van circa 208 m² in charmante jarendertig stijl met riante living, leefkeuken en tuinkamer.

Vrijstaande villa (type B) -
Bouwnummer 5

Deze vrijstaande villa van circa 206 m² met erker en tuinkamer kijkt straks vrij uit op de weilanden aan de andere kant van het spoor en heeft een meer dan 15 meter breed kavel.

Vrijstaande villa (type C) -
Bouwnummer 6

Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei, Wat is dit heerlijk vrij wonen!

Vrijstaande villa (type C) -
Bouwnummer 7

Geniet jij straks van leven op een ruim kavel van 390m² groot en maar liefst 208m² woonoppervlakte? Lees verder en laat je inspireren door wat deze villa te bieden heeft.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Daphne

Kooijmans

Kandidaat makelaar

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!