Ons kantoor & Team

Van der Schaaf & Kooijmans makelaars is gevestigd midden in het winkelcentrum van Bloemendaal en zeer centraal in Haarlem in de Waarderpolder. Met onze kantoren zijn wij werkzaam in de brede regio Zuid-Kennemerland. Dit is het gebied dat zich uitstrekt van de IJmond tot de Haarlemmermeer, de Bollenstreek en Amsterdam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stap gerust eens bij ons binnen of neem een kijkje in onze etalage.

Pieter

Kooijmans

Makelaar & Taxateur

Als Pieter terug komt van vakantie zegt hij altijd dat hij het taxeren het meest heeft gemist. Hij is een makelaar in hart en nieren en heeft een grote passie voor het vak. Of het nou gaat om aankoop, verkoop of taxatie, je kan voor alles bij hem terecht.

Het is belangrijk om alles uit een pand te halen wat er in zit, niet alleen financieel maar ook qua presentatie. Samen met de klant uitzoeken wat een woning uniek maakt, vindt Giel één van de leukste onderdelen van zijn vak. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, Giel is de allround makelaar die je overal bij kan helpen.

Giel

van der Schaaf

Register Makelaar Taxateur

Marieke

Perquin

Office manager

Er gebeurt niks op kantoor zonder dat Marieke er vanaf weet, of het nu gaat om klanten of haar collega’s. Zij vindt het belangrijk om te luisteren en dan samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Door haar jaren lange ervaring en organisatie talent zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt.
 

Daphne kreeg het vak al met de paplepel ingegoten, maar dat is niet de enige reden waarom zij werkzaam is in de makelaardij. De afwisseling tussen de woningmakelaardij, bedrijfslocatie en nieuwbouw maakt geen dag hetzelfde. Contact met mensen is wat zij leuk vindt en goed in is.

Daphne

Kooijmans

Kandidaat makelaar

Anouk

Dekker

Assistent makelaar

In plaats van problemen te zien, focust Anouk zich op het vinden van oplossingen en mogelijkheden zodat klanten soms verassend en goed worden geholpen. Zij gelooft in een persoonlijke benadering en staat altijd klaar om te luisteren naar de behoeften en wensen van haar klanten.

Voor Wil staat één ding als een paal boven water en dat merken ook haar klanten: een huis kopen of verkopen is vooral een kwestie van gevoel; een huis is de plek waar je je veilig en prettig moet voelen. Zij vindt het daarom nog altijd erg leuk om bij Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars als oproep makelaar beschikbaar te zijn.

Wil

Louw

Register Makelaar Taxateur

Nicole

Peijpers

Commercieel medewerker binnendienst

Werken met en voor mensen is erg belangrijk voor Nicole en dat maakt dat zij het zo leuk vindt om in de makelaardij te werken. Geen enkele dag is hetzelfde en dat houdt het ook zo afwisselend.

Barbara, met haar achtergrond in hypotheken, heeft in korte tijd haar plek gevonden in de dynamische wereld van de makelaardij. Als het eerste aanspreekpunt op kantoor is zij van alle markten thuis, van het aanmelden van woningen tot het beheer ervan. Haar frisse blik en enthousiasme brengen vernieuwing in het team.

Barbara

van Giersbergen

Commercieel medewerker binnendienst