Uw vastgoed op de juiste manier beheerd

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Wilt u meer grip op uw verhuurde object? Maak dan gebruik van onze beheerdienst en wij nemen uw zorgen uit handen. 

Wij beheren woningen, winkel/woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, kantoren, zorgcentra en horecaobjecten. Als beheer relatie profiteert u bovendien bij al onze diensten van aantrekkelijke tarieven.

Financieel beheer

Onder financieel beheer wordt verstaan het verzorgen van de huurincasso, huur indexering, verrekening van servicekosten, het voeren van een duidelijke object administratie, termijnbewaking huurcontracten, optioneel verzekeren, en het afhandelen van alle correspondentie met huurders. Met meer dan 30 jaar ervaring met financieel beheer van vastgoed nemen wij u effectief en efficiënt veel werk uit handen.

Technisch beheer

Bij technisch beheer verzorgen wij alle bouwkundige en (installatie)technische onderdelen van het object. De bewaking van de goede staat van onderhoud van het object, het behandelen van de wensen en klachten van de huurders van het object en het laten verhelpen van klachten.

Commercieel beheer

Met commercieel beheer verzorgen wij een optimaal vastgoedrendement. Hieronder vallen onder andere heronderhandelingen over contracten, huurherziening, termijnbewaking, uitbrengen van verbetervoorstellen, verhuur- en objectmarketing en het opstellen van huurovereenkomsten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!