Mijn favorieten

‘Grip op uw huurinkomsten en uw vastgoed’ Beheer voor verhuurd vastgoed in Haarlem en omgeving.

Beheer is grip op uw huurinkomsten en uw vastgoed

Wilt u meer grip op uw verhuurde object? Het is voor u mogelijk om gebruik te maken van onze beheerdienst. Wij nemen u hiermee veel zorgen uit handen. Wij beheren woningen, winkel/woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, kantoren, zorgcentra en horecaobjecten. Als beheer relatie profiteert u bovendien bij al onze diensten van aantrekkelijke tarieven.
 

Technisch beheer

Bij technisch beheer verzorgen wij alle bouwkundige en (installatie)technische onderdelen van het object. De bewaking van de goede staat van onderhoud van het object, het behandelen van de wensen en klachten van de huurders van het object en het laten verhelpen van klachten.
 

Financieel beheer:

Onder financieel beheer wordt verstaan het verzorgen van de huurincasso, huur indexering, verrekening van servicekosten, het voeren van een duidelijke object administratie, termijnbewaking huurcontracten, optioneel verzekeren, en het afhandelen van alle correspondentie met huurders. Met meer dan 30 jaar ervaring met financieel beheer van vastgoed nemen wij u effectief en efficiënt veel werk uit handen.
 

Commercieel beheer:

Met commercieel beheer verzorgen wij een optimaal vastgoedrendement. Hieronder vallen onder andere heronderhandelingen over contracten, huurherziening, termijnbewaking, uitbrengen van verbetervoorstellen, verhuur- en objectmarketing en het opstellen van huurovereenkomsten.

 

Voor de diverse beheerdiensten gelden diverse tarieven, afhankelijk van aard, object, huursituatie, locatie en onderhoudstoestand.
 

Wilt u meer informatie? Een afspraak voor beheeradvies of een offerte? Neem contact met ons op.

Verhuur uw bedrijfsruimte via Bedrijfslocatie.NL


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring