Taxatie-rapport of waarde-bepaling

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Voor alle taxatie vraagstukken kunt u bij ons terecht. Van woningen tot bedrijfspanden, van projecten tot beleggingsobjecten. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u met spoed een taxatie nodig? Met 4 makelaars-taxateurs zijn wij u graag en snel van dienst. Belt u gerust met ons kantoor voor een afspraak.

NWWI Taxatie

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen. Onze taxatierapporten zijn uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. De woonoppervlakte wordt ingemeten op basis van de meetinstructie NEN2580.

Beëdigd en gecertificeerd

Onze taxateurs zijn als registermakelaar/-taxateur ( RMT) beëdigd door de NVM en gecertificeerd bij Stichting Vastgoedcert kamers Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed (RT BV). Vastgoedcert is een platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Vrijblijvende waardebepaling

Een vrijblijvende waardebepaling is van toepassing indien u van plan bent uw woning te gaan verkopen. Elke succesvolle verkoop begint met deskundig advies. Een eerlijk advies over de waarde, vraagprijs, de strategie en de verkoopkansen. Nodig ons uit of lees meer bij verkoop.

Taxatieservice hypotheek

Bij het aanvragen van een hypotheek voor financiering van de woning is vaak een taxatierapport nodig. Indien u via ons kantoor de hypotheek afsluit regelen wij ook voor u de taxatie. Tegen een aantrekkelijk tarief en onder de beste voorwaarden. Ook voor verbouwingshypotheek en bij oversluiten van een hypotheek zijn wij u graag van dienst met het taxeren van uw woning.

Taxatie TMI bedrijfsmatig vastgoed

Wij leveren inzichtelijke taxatierapporten welke worden geaccepteerd door alle financiële instellingen. Voor taxatie van uw bedrijfspand hanteren wij de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, gebaseerd op de normen van RICS Red Book en IVS/IFRS proof. Wij zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en kunnen daarom ook TMI taxatie rapporten leveren.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!