Verhuur-makelaar Haarlem & Omgeving

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Wilt u uw woning verhuren of heeft u meerdere beleggingspanden waar u potentiële huurders voor zoekt? Wij zoeken voor u de geschikte huurder.

Niet alleen de huurprijs, maar ook de juiste huurkandidaat en een goed contract zijn van belang. Voor verhuur van uw huis, appartement of villa kunt u rekenen op ons duidelijke stappenplan.

Onze werkwijze
bij verhuur

Verhuuradvies

Tijdens een uitgebreide intake krijgt u van ons het beste advies over de huurprijs, de verhuurstrategie en de huurwetgeving m.b.t uw woning. De maandhuur, servicekosten, locatie, gemeubileerd verhuren of niet en het opleverniveau zijn belangrijke zoekcriteria.

Verhuurplan

Na een afgeronde intake stellen wij een volledig verhuurplan voor u op. Huurders willen vaak snel kunnen verhuizen, zijn flexibel ingesteld en stappen moeiteloos over. Een goede afwerking en presentatie van uw woning zal huurders aantrekken. Samen met u presenteren wij uw woning zo goed mogelijk en zetten we de juiste marketing middelen in om onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep.

Bezichtigen

De eerste geïnteresseerde melden zich! Wij plannen direct de bezichtigingen in met de potentiële huurders. Tijdens de bezichtigingen staan wij hen te woord en laten wij ze alle voordelen en eigenschappen van uw woning zien.

Huurderscheck

Wij selecteren voor u de meest geschikte huurdkandidaat. Wij verzorgen antecedentenonderzoek en screening. Wij controleren de referenties, verhuurdersverklaring en financiële draagkracht. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder.

Waterdicht contract

Uw woning is kostbaar en we willen uiteraard zo veel mogelijk risico’s afdekken. Daarom maken wij een waterdicht huurcontract met de juiste huurvoorwaarden. Duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder over onderhoud, betalingen en het huishoudelijk reglement. Dit is de basis voor een goede relatie tussen huurder en verhuurder.

Oplevering & beheer

Wij verzorgen voor u de oplevering en maken daarbij een uitgebreide fotorapportage. Na het verhuren van de woning hoeft onze dienstverlening niet te stoppen. Wij kunnen u het beheer ook uit handen nemen. Wij regelen het contact met huurders, incasso en indexering, klachtenbehandeling en onderhoud. Dit resulteert in rendement, waardebehoud en uw pand blijft in topconditie. Dit doen wij ook voor bedrijfspanden en combinatieobjecten. Wil je hier meer over weten? Kijk op onze beheerpagina.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Giel

Van der Schaaf

Register Makelaar Taxateur

Daphne

Kooijmans

Kandidaat makelaar

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!