U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525
Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars-Taxateurs, uw bedrijfsmakelaar en taxateur voor Haarlem en omgeving

Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars-Taxateurs, uw bedrijfsmakelaar en taxateur voor Haarlem en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw winkel, kantoor, praktijkruimte, horecaobject of ander bedrijfspand? Bedrijfslocatie.nl is de specialist op het gebied van bedrijfsmakelaardij. Wij helpen u graag via onze bedrijfsmakelaardij Bedrijfslocatie.nl. Voor taxatie, verhuur, verkoop, advies of bemiddeling van uw bedrijfspand, winkel, kantoor, horeca object, beleggingsobject of winkel woonhuis.

Verkoop en verhuur bedrijfsruimte

U wilt uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Als bedrijfsmakelaar geven wij u deskundig advies over de waarde, vraagprijs en de te kiezen strategie. Een uitstekende presentatie en actieve marketing van uw bedrijfspand zorgen ervoor dat uw pand opvalt. De bedrijfsmakelaars van Bedrijfslocatie.NL staan voor totale begeleiding bij verkoop of verhuur.

Aankoop en aanhuur bedrijfsruimte

Bedrijfslocatie.NL is dagelijks op zoek naar objecten voor uw eerste of volgende bedrijfslocatie. Dagelijks worden actuele koop- en huuraanbiedingen voor u geselecteerd. Van bezichtiging tot aankoop/ huur begeleiden wij u bij het betrekken van een winkel, kantoor, praktijk, bedrijfshal of ander bedrijfsobject.

Taxatie & consultancy

Voor taxatie van uw bedrijfspand hanteren wij de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, gebaseerd op de normen van RICS Red Book en IVS/IFRS proof. Wij zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en leveren TMI taxatie rapporten. Ook voor consultancy, advies, begeleiding bij contractvernieuwing, huurprijs aanpassing of bedrijfsoverdracht zijn wij u graag van dienst.

Wilt u veel meer informatie over onze bedrijfsmakelaardij? Of een afspraak maken voor kennismaking? Neem contact met ons op of kijk op www.bedrijfslocatie.nl

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

Profiteer van onze combi deals

Wij helpen u graag zakelijk en privé bij verkoop, verhuur en koop. Ook voor combinatie objecten!

Ga direct naar

Ga direct naar onze pagina van Bedrijfsmakelaardij Bedrijfslocatie.NL

Bedrijfslocatie

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen