U bent hier :

  • Nvm
  • Funda
  • Gilde Makelaars
  • Erkend hypotheek adviseur
  • Funda in Business
Bel of mail ons!
023-5251525
Erkend hypotheekadviseur voor Haarlem, Bloemendaal en omgeving

Erkend hypotheekadviseur voor Haarlem, Bloemendaal en omgeving

Een hypotheek voor wonen zonder zorgen

Jorbert van der Schaaf is Erkend financieel adviseur. Over uw hypotheek, verzekering en pensioen geven wij u deskundig, betrouwbaar en 100% onafhankelijk advies. Onze financieel adviseur geeft advies waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke situatie. Persoonlijk, op maat en provisievrij advies. Uw geldzaken op orde. Dat woont wel zo prettig.

Ontzorgen is het motto!

Hypotheek

De koop is rond en de handtekening is gezet! Heeft u aan het financieringsvoorbehoud gedacht? Nu de financiering nog regelen. Op basis van een uitgebreid advies kiest u de beste hypotheek. De adviseur werkt voor u, is onafhankelijk en werkt volledig provisievrij ten opzichte van alle banken. Hierdoor staat de adviseur naast u en bent u verzekerd van een objectief en transparant hypotheekadvies!

Verbouwingshypotheek

Niet verhuizen maar verbouwen? Of een opknapper gekocht? Ook voor een hypotheek voor verbouwing regelen wij de financiering. Met een scherpe rente en de juiste voorwaarden. En onze taxateurs bepalen direct de waarde na verbouwing! Dat is wel zo prettig, weten waar je aan begint.

Hypotheek oversluiten

Loopt uw rentevast periode bijna af? Of wijzigen uw woon- of leefomstandigheden? Dan is het de hoogste tijd voor een hypotheekcheck! Samen met de hypotheekadviseur wordt gekeken naar de beste hypotheek. Hypotheek oversluiten, verlengen of aflossen? Alle mogelijkheden nemen wij door.

Starterslening

Voor starters op de woningmarkt is er de starterslening. Dit is een aanvullende renteloze lening van de gemeente. Hierdoor kan je als starter net wat meer lenen en wordt verhuizen daardoor opeens wel mogelijk. Er komt veel bij kijken, dus bel onze hypotheekadviseur voor meer informatie over de starterslening!

Verzekering

Zorgeloos leven en wonen. Er zijn belangrijker zaken dan geld. Goed verzekerd zijn is wel enorm belangrijk! Onze verzekeringsadviseur legt uit welke verzekeringen u nodig heeft en waarom. Ons advies is gebaseerd op onze jarenlange ervaring op het gebied van assurantiŽn. Bovendien komt onze expertise op het gebied van makelaardij goed van pas. Voor de opstalverzekering taxeren wij bijvoorbeeld ook de herbouwwaarde. Wij zijn graag een vast aanspreekpunt en direct contact voor al uw verzekeringen.

Financieel advies

Heeft u vragen over financiŽle planning, pensioen, vermogensopbouw of uw belastingaangifte? Of wilt u alle geldzaken nu eens echt goed geregeld hebben? In een adviesgesprek worden alle zaken met u doorgenomen en wordt een totaalplan gemaakt. De basis hiervan is een inventarisatie van uw huidige situatie. Alleen dit overzicht geeft voor veel mensen al een enorme rust rondom de financiŽn. We helpen u graag om deze rust te creŽren en te behouden.

Wilt u persoonlijk en zorgvuldig advies? Neem contact met ons op.


Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

Profiteer van onze combi deals

Bij uw hypotheek regelen wij ook voordelig de aankoop, taxatie, verzekering en verkoop.

Ga direct naar

Ga direct naar onze pagina over Huis & Hypotheek Bloemendaal

SK Financieel

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen